Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Δ. Ιλίου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝΕθνικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής ΠαρέμβασηςΙστορικές Οικογένειες Δήμου Ιλίου

ΔιαύγειαΑνοικτή Διακυβέρνηση

Μάθετε για τις Ηλεκτρονικές
Υπηρεσίες

Web TV

Δημοτικό
Ωδείο, επιμορφωτικά προγράμματα

Κανονισμός Προστασίας του ΠεριβάλλοντοςΑδελφοποίηση Δήμου Ιλίου με το δήμο Νότιας Ιταλίας

Αδελφοποίηση δήμου Ιλίου με το δήμο
της Ρουμανίας Tulcea

Στηρίζουμε την αγορά της πόλης μας

Καθαρή Πόλη

 

Η γνώμη σας μετράει
Πόσο αξιόπιστες σας φαίνονται οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες?

α. Πολύ
β. Λίγο
γ. Καθόλου
δ. Δεν θα τις χρησιμοποιήσω

Δελτία Τύπου
02/02/2018
Βραβεία στους διακριθέντες Συλλόγους και Αθλητές από τον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο
Τους Αθλητές και τους Αθλητικούς Συλλόγους που διακρίθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Ομοσπονδιών και Ενώσεων, κατά τα έτη 2016 – 2017, βράβευσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Αθλητισμού, στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Κακούρης».
 
Συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν 133 Αθλητές και 5 Αθλητικοί Σύλλογοι για τις διακρίσεις που κατέκτησαν, καθώς επίσης, οι Γονείς των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Δυτικής Αττικής – Ιλίου για τη συμβολή τους στον Αθλητισμό του Δήμου, ενώ το ενθουσιώδες χειροκρότημα των παρευρισκόμενων απέσπασαν οι Αθλητές του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων Π.Α.Σ.Κ.Α. και του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος».
 
Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος συνεχάρη τους Αθλητές και τους Συλλόγους για τις διακρίσεις τους, τους προπονητές για τη συστηματική και μεθοδική τους δουλειά που οδήγησε στην κατάκτηση υψηλών θέσεων στα πρωταθλήματα, καθώς επίσης, τους γονείς των Αθλητών, για τις προσπάθειες, τις θυσίες και τη στήριξή τους, ενώ παράλληλα σημείωσε:
 
«Ο Τομέας του Αθλητισμού έχει μια μακρόχρονη πορεία στον Δήμο μας και παρά τις δυσκολίες, συνεχίζουμε την προσπάθεια βελτίωσης και επέκτασης των αθλητικών μας υποδομών, γιατί πιστεύουμε ότι ο Αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό. Για το λόγο αυτό, οι δράσεις που υλοποιούμε  στοχεύουν στην υιοθέτηση υγιεινότερου τρόπου ζωής και την ένταξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στην καθημερινότητα των πολιτών.
 
Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να στηρίζει το σημαντικό έργο των Αθλητικών Συλλόγων και Σωματείων και όλοι μαζί την προσπάθεια ανάπτυξης του Αθλητισμού στην πόλη μας, γιατί μόνο με σύμπνοια και συνεργασία μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να αναδείξουμε την αξία του αθλητικού πνεύματος.»
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως π. Χαράλαμπος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου, ο Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) Κωνσταντίνος Σιάχος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΕΣΚΑ) Στέργιος Μπέλλας, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων και Σωματείων του Δήμου Ιλίου.
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς 

Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί
Σταθμοί

Κέντρα Εξυπηρέτησης
Πολιτών

Ημερήσιο Δελτίο Τιμών Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης

Η κίνηση στους δρόμους

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Πόλη για ποδήλατο
 
Η συγκοινωνία είναι κοινωνικό αγαθό
 
Πληροφορίες για το Δημαρχιακό
Μέγαρο Περιοδικό Ιλιον

Χάρτης Ιλίου μέσω google
 
Ανακύκλωση - Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας

ΠΑΡΚΟ Αντώνης Τρίτσης 
Δημοσιογραφικά

Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
 
Κανάλι
Δήμου Ιλίου στο youtube.com


 
Κανάλι Δήμου Ιλίου στο twitter.com

Newsletter