Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Δ. Ιλίου

Μάθε που ψηφίζεις!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΩΝ

Ιστορικό
Λεύκωμα

Εθνικό Δίκτυο
Άμεσης Κοινωνικής ΠαρέμβασηςΙστορικές Οικογένειες
Δήμου Ιλίου

ΔιαύγειαΑνοικτή Διακυβέρνηση

Μάθετε για τις Ηλεκτρονικές
Υπηρεσίες

Web TV

Κανονισμός Προστασίας του Περιβάλλοντος

Αδελφοποίηση Δήμου Ιλίου με το δήμο Νότιας Ιταλίας

Αδελφοποίηση δήμου Ιλίου με το δήμο
της Ρουμανίας Tulcea

Στηρίζουμε την αγορά της πόλης μας

Καθαρή Πόλη

 

Η γνώμη σας μετράει
Πόσο αξιόπιστες σας φαίνονται οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες?

α. Πολύ
β. Λίγο
γ. Καθόλου
δ. Δεν θα τις χρησιμοποιήσω

Δελτία Τύπου
13/06/2018
Δελτίο Τύπου: Εγκαίνια τριών νέων Παιδικών Χαρών στον Δήμο Ιλίου
Με παιδικές φωνές γέμισαν οι τρεις (3) νέες Παιδικές Χαρές που εγκαινίασε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρου Τζόκα, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Δήμος Ιλίου διαθέτει 25 σύγχρονες Παιδικές Χαρές, οι οποίες στο σύνολό τους έχουν λάβει σήμα πιστοποίησης καταλληλότητας λειτουργίας και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο. Οι συγκεκριμένες βρίσκονται σε δύο γειτονιές του Δήμου Ιλίου, μία στην περιοχή του κέντρου, επί των οδών Αγίας Βαρβάρας, Θέτιδος, Ποσειδώνος και δύο στην περιοχή της Παλατιανής, η μία επί της οδού Οσίου Λουκά και η δεύτερη επί των οδών Επιφανείου, Α. Παπανδρέου και Ρωμανού.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, σημείωσε:
 
«Θέλουμε τα παιδιά μας να παίζουν σε ένα όμορφο περιβάλλον, απολαμβάνοντας με ασφάλεια τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν σε αυτούς τους χώρους. Η πιστοποίηση του συνόλου των Παιδικών Χαρών που διαθέτουμε είναι το αποτέλεσμα της συλλογικής και συνολικής προσπάθειας. Με τις άρτιες μελέτες της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε τη χρηματοδότηση ανακατασκευής των τριών Παιδικών Χαρών, για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφερειάρχη κυρία Ρένα Δούρου και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την κοινωνική τους ευαισθησία.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης, τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους, οι οποίοι με μεγάλη υπευθυνότητα και αγάπη προς τα παιδιά φροντίζουν να παραμένουν ανοιχτές τις ώρες λειτουργίας τους.
 
Οι ενέργειές μας δεν σταματούν εδώ. Έχουμε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για τρεις ακόμη Παιδικές Χαρές, οι οποίες θα είναι προσβάσιμες και από παιδιά ΑμεΑ, διαθέτοντας ειδικό εξοπλισμό, πληρώντας όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.»
 
Τον αγιασμό των Παιδικών Χαρών τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Πανοσιολογιώτατος π. Γαβριήλ και οι Αιδεσιμώτατοι π. Δημήτριος και π. Παναγιώτης, ενώ στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χριστόφορος Δανάκος και Αναστασία Στεφανοπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς επίσης, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων & Φορέων της πόλης. 
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς 

Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί
Σταθμοί

Κέντρα Εξυπηρέτησης
Πολιτών

Ημερήσιο Δελτίο Τιμών Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης

Η κίνηση στους δρόμους

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Πόλη για ποδήλατο
 
Η συγκοινωνία είναι κοινωνικό αγαθό
 
Πληροφορίες για το Δημαρχιακό
Μέγαρο Περιοδικό Ιλιον

Χάρτης Ιλίου μέσω google
 
Ανακύκλωση - Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας

ΠΑΡΚΟ Αντώνης Τρίτσης 
 
Κανάλι
Δήμου Ιλίου στο youtube.com


 
Κανάλι Δήμου Ιλίου στο twitter.comNewsletter