Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Δ. Ιλίου


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ιστορικό Λεύκωμα













Εθνικό Δίκτυο
Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης



Ιστορικές Οικογένειες
Δήμου Ιλίου

Διαύγεια



Ανοικτή Διακυβέρνηση

Μάθετε για τις Ηλεκτρονικές
Υπηρεσίες

Web TV

Κανονισμός Προστασίας του Περιβάλλοντος

Αδελφοποίηση Δήμου Ιλίου με το δήμο Νότιας Ιταλίας

Αδελφοποίηση δήμου Ιλίου με το δήμο
της Ρουμανίας Tulcea

Στηρίζουμε την αγορά της πόλης μας

Καθαρή Πόλη

 

Η γνώμη σας μετράει
Πόσο αξιόπιστες σας φαίνονται οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες?

α. Πολύ
β. Λίγο
γ. Καθόλου
δ. Δεν θα τις χρησιμοποιήσω

Δελτία Τύπου
08/02/2019
Άμεση αντίδραση του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για την επίθεση σε οδηγό λεωφορείου στα όρια του Ιλίου
Σύσκεψη με το Διευθυντή του ΟΑΣΑ, εκπροσώπους του Συνδικάτου Εργαζομένων στα λεωφορεία και τους Διοικητές των Τμημάτων Τάξης και Ασφαλείας είχε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος στο Δημαρχείο, με αφορμή την επίθεση σε οδηγό λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Ανθούπολη - Καματερό και τη μερική τροποποίηση της γραμμής 701 που διέρχεται από την οδό Αγ. Νικολάου.
Ο κ. Ζενέτος επεσήμανε την ανάγκη να ληφθεί οποιοδήποτε μέτρο χρειάζεται προκειμένου να αισθανθούν ασφαλείς οι επιβάτες των λεωφορείων και έθεσε το Δήμο στη διάθεση των αρμόδιων φορέων ώστε να αποτραπούν ανάλογα περιστατικά. Επιπλέον, ζήτησε πύκνωση και αναδιάρθρωση των δρομολογίων ώστε να κατανέμονται ορθά μέσα στην ημέρα ενώ επανέλαβε το αίτημα για λειτουργία κυκλικής γραμμής από το μετρό του Αγίου Αντωνίου έως το κέντρο του Ιλίου, προκειμένου να εξυπηρετείται το επιβατικό κοινό.
Οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου Εργαζομένων εξήραν την άμεση αντίδραση του Δημάρχου Ιλίου, ζήτησαν να δοθεί έμφαση στην αστυνόμευση της περιοχής και διαβεβαίωσαν ότι σε 2-3 ημέρες θα έχει αποκατασταθεί το κανονικό δρομολόγιο της γραμμής 701. Συμπτωματικό και τυχαίο χαρακτήρισαν το περιστατικό οι διοικητές των Τμημάτων Τάξης και Ασφάλειας, καθώς όπως τόνισαν το Ίλιον είναι μια ασφαλής πόλη, χωρίς ανάλογα προβλήματα.
«Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι κοινωνικό αγαθό και εξυπηρετούν κυρίως εργαζόμενους και λαϊκά στρώματα. Την τελευταία 10ετία βρίσκονται σε κακή κατάσταση, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού και οχημάτων και δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών. Απαραίτητη προϋπόθεση για να απολαμβάνουν οι πολίτες καλύτερη και ποιοτικότερη συγκοινωνία είναι το τρίπτυχο: ανανέωση στόλου, αντικατάσταση λεωφορείων και προσλήψεις. Ο Δήμος δε μπορεί να υποκαταστήσει τη δουλειά του κράτους» σημείωσε ο Δήμαρχος Ιλίου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διευθυντής του ΟΑΣΑ Δημήτρης Αποστολίδης, αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ αποτελούμενη από τους Κωνσταντίνο Σιορίκη πρόεδρο, Χρήστο Φώτη οργανωτικό γραμματέα, Νικόλαο Πετρόπουλο αντιπρόεδρο και Φώτη Νικολακόπουλο μέλος, οι Διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος Αθανάσιος Τούμπανης και Τμήματος Ασφάλειας Ιλίου Σταύρος Κατής και ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργος Λιόσης.
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς



 

Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί
Σταθμοί

Κέντρα Εξυπηρέτησης
Πολιτών

Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Ημερήσιο Δελτίο Τιμών Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης

Η κίνηση στους δρόμους

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Πόλη για ποδήλατο
 
Η συγκοινωνία είναι κοινωνικό αγαθό
 
Πληροφορίες για το Δημαρχιακό
Μέγαρο Περιοδικό Ιλιον

Χάρτης Ιλίου μέσω google
 
Ανακύκλωση - Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας

ΠΑΡΚΟ Αντώνης Τρίτσης 
 
Κανάλι
Δήμου Ιλίου στο youtube.com


 
Κανάλι Δήμου Ιλίου στο twitter.com



Newsletter