Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Δ. Ιλίου


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ιστορικό Λεύκωμα

Εθνικό Δίκτυο
Άμεσης Κοινωνικής ΠαρέμβασηςΙστορικές Οικογένειες
Δήμου Ιλίου

ΔιαύγειαΑνοικτή Διακυβέρνηση

Μάθετε για τις Ηλεκτρονικές
Υπηρεσίες

Web TV

Κανονισμός Προστασίας του Περιβάλλοντος

Αδελφοποίηση Δήμου Ιλίου με το δήμο Νότιας Ιταλίας

Αδελφοποίηση δήμου Ιλίου με το δήμο
της Ρουμανίας Tulcea

Στηρίζουμε την αγορά της πόλης μας

Καθαρή Πόλη

 

Η γνώμη σας μετράει
Πόσο αξιόπιστες σας φαίνονται οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες?

α. Πολύ
β. Λίγο
γ. Καθόλου
δ. Δεν θα τις χρησιμοποιήσω

Δελτία Τύπου
13/05/2019
Μεγαλύτερη αστυνόμευση για τους κατοίκους του Ιλίου ζήτησε από την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη ο Δήμαρχος Νίκος Ζενέτος
Επίσκεψη στο Δημαρχείο Ιλίου και το Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού του Δήμου πραγματοποίησε η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη  Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, κατά την οποία ενημερώθηκε για τα μείζονος σημασίας ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ιλίου.
 
Ο Δήμαρχος Νίκος Ζενέτος ζήτησε από την Υφυπουργό μεγαλύτερη αστυνόμευση για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους του Ιλίου ενώ της παρέδωσε υπόμνημα για τις παρεμβάσεις που απαιτούνται ώστε να επιλυθούν οριστικά μια σειρά από σημαντικά θέματα, όπως: επαναφορά του αρχικού προγραμματισμού για επέκταση του ΜΕΤΡΟ στο Δήμο Ιλίου, αναδιάρθρωση και πύκνωση των δρομολογίων στις αστικές συγκοινωνίες, παραχώρηση χρήσης των αθλητικών και άλλων χώρων, οι οποίοι με τον Ν.4414/2016 αφαιρέθηκαν από το Δήμο Ιλίου και παραχωρήθηκαν στον Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», διαμόρφωση του σκεπασμένου ρέματος της Εσχατιάς σε χώρο πρασίνου, ανέγερση κτιρίου για τη στέγαση του 8ου Γυμνασίου, παραχώρηση χρήσης των σχολικών μονάδων στο Δήμο ώστε να γίνει ενεργειακή αναβάθμιση και τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, δημιουργία Κέντρου Υγείας αστικού τύπου, αξιοποίηση των νερών της Ψυττάλειας για την άρδευση του Ποικίλου Όρους, του Πάρκου και των χώρων πρασίνου των Δήμων Δυτικού Τομέα κ.ά.
 
«Σας παραδίδω το υπόμνημα με την ελπίδα πως θα κάνετε ότι μπορείτε για την επίλυσή τους» τόνισε ο κ. Ζενέτος, που προσέφερε επίσης στην κ. Παπακώστα- Σιδηροπούλου το ιστορικό Λεύκωμα και αναμνηστικό μετάλλιο της πόλης.
 
Από την πλευρά της, η Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα  καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των αιτημάτων του Δήμου και ανέφερε ότι βρίσκεται προς επεξεργασία στο Υπουργείο σχετική πρόταση για όλη τη Δυτική Αθήνα, με έμφαση στην καθημερινότητα και τις γειτονιές.
 
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος και η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκαν το Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, η λειτουργία του οποίου κατέστη δυνατή κατ’ εφαρμογή του νόμου 4316/2014, την περίοδο που η κ. Παπακώστα ήταν Υφυπουργός Υγείας. 
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς 

Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί
Σταθμοί

Κέντρα Εξυπηρέτησης
Πολιτών

Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Ημερήσιο Δελτίο Τιμών Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης

Η κίνηση στους δρόμους

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Πόλη για ποδήλατο
 
Η συγκοινωνία είναι κοινωνικό αγαθό
 
Πληροφορίες για το Δημαρχιακό
Μέγαρο Περιοδικό Ιλιον

Χάρτης Ιλίου μέσω google
 
Ανακύκλωση - Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας

ΠΑΡΚΟ Αντώνης Τρίτσης 
 
Κανάλι
Δήμου Ιλίου στο youtube.com


 
Κανάλι Δήμου Ιλίου στο twitter.comNewsletter