Δημόσια Συζήτηση (Forum)

_self _self _self
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ Ανώνυμος 30/3/2010 10:00 μμ
RE: ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ Ανώνυμος 3/5/2010 1:19 μμ
RE: ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ Ανώνυμος 18/5/2010 9:57 μμ
RE: ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Ανώνυμος 20/5/2010 10:55 μμ
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ | 30/3/2010 10:00 μμ

Πριν περίπου ένα χρόνο είχα διαβάσει στο περιοδικό του Δήμου ΙΛΙΟΥ για την ανάπλαση της Παιδικής Χαράς στην οδό Αγ.Γεωργίου και Μεθοδίου. Η ανάπλαση αυτή αν και ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΚΕ στο περιοδικό του Δήμου δεν έγινε ακόμη.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή η παιδική χαρά έχει δραστηριότητες που είναι επικίνδυνες για τα παιδιά. Ας σημειωσω ότι αυτή η παιδική χαρά φιλοξενεί -ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες- πάνω από είκοσι παιδιά. Δυστυχώς δεν μπορώ ή δεν ξέρω (?) να σας παραθέσω φωτογραφίες. Στις οποίες φωτογραφίες θα βλέπατε  γυμνά σίδερα που προεξέχουν, σπασμένα ξύλα και σπασμένες τραμπάλες.

Την επόμενη φορά ο Δήμαρχος να βάλει την φωτογραφία του και δίπλα σε τέτοιες εικόνες ντροπής στο περιοδικό...

RE: ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ | 3/5/2010 1:19 μμ ως απάντηση στο Ανώνυμος.
Καλημέρα,

θα ήθελα με τη σειρά μου να επισημάνω ότι ανάλογο σοβαρότατο πρόβλημα υπάρχει και στην "παιδική χαρά' που βρίσκεται επί της οδού Πολυτέκνων 43 στο Ίλιον.
Ο χώρος είναι όχι απλώς βρώμικος και ακατάλληλος,αλλά επιεικώς επικίνδυνος για τα παιδιά (τα οποία πλέον δέν απολαμβάνουν κανένα από τα παιχνίδια-εφόσον είναι όλα σπασμένα και σκουριασμένα).
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να παραθέσουμε αριθμό παιδιών που κατοικούν στην περιοχή,ο δήμος σίγουρα τον γνωρίζει-εμείς τον βλέπουμε να εξαφανίζεται.......
Ελπίζω μόνο να γίνουν σύντομα οι απαραίτητες ενέργειες απο πλευράς του Δήμου για να αποκατασταθούν τέτοιου είδους προβλήματα που μόνο αρνητική εικόνα δίνουν για την περιοχή και το δήμο μας γενικότερα.
Αν μή τι άλλο,προτεραιότητα πρέπει να δίνεται στη διαφύλαξη του αγαθού που αποκαλούμε ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ...
RE: ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ | 18/5/2010 9:57 μμ ως απάντηση στο Ανώνυμος.
Eιναι εμφανες οτι κανεις δεν ενδιαφερετε για τα παιδια σε αυτο τον Δημο.

Ανυπαρκτες παιδικες χαρες και οσες υπαρχουν ειναι σε αθλια (μην πω επικυνδινη κατασταση) . Η πιο κοντινη μου παιδικη χαρα εχει ενα πυργο που ενω παλια κατεληγε σε μια τσουληθρα εδω και καιρο εχει ενα κενο στην θεση της (αν φυγει κανενα παιδι κατω ποιος ειναι υπευθυνος αραγε). Την κοιταω, την ξανακοιταω και εχει κλεισει 8 μηνες ετσι.....

Πεζοδρομησεις .....αγνωστη λεξη για τους Δημοτες και προφανως για τους υπευθυνους (εκτος αν αφορουν εμπορικα κεντρα...). Δεν ειναι ομως για τα παιδια ετσι?

Αυτο που με θλιβει ειναι οτι υποτιθετε οτι ειμαστε Δημοτες αυτης της πολης αλλα κανεις δεν νοιαζετε για το τι θελουμε εμεις.....  Διαφορετικα καποιος δεν θα απαντουσε υπευθυνα και επωνυμα σε αυτο το forum?

RE: ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ | 20/5/2010 10:55 μμ ως απάντηση στο Ανώνυμος.
ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ....ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ .....ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ  ΜΗΔΕΝ.....ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ...ΚΡΙΜΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΑΛΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ...ΚΡΙΜΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ ...ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ......ΚΡΙΜΑ