Γραμμή Δημότη για θέματα καθημερινότητας

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

image

15312

Καθημερινά από 08:00 έως 22:00

Επίσης ισχύει η τηλεφωνική γραμμή: 2132030100

 

Ο Δήμος Ιλίου καθιερώνει νέο σύστημα επικοινωνίας με τους πολίτες για θέματα καθημερινότητας.

Στη Γραμμή Δημότη οι πολίτες μπορούν να καλούν προκειμένου να υποβάλλουν αιτήματα καθημερινότητας που τους απασχολούν, όπως καθαριότητα, ογκώδη αντικείμενα, περιβάλλον, εργασίες πρασίνου, απορρίμματα κηπευτικών εργασιών, επιδιόρθωση οδοποιίας, τεχνικά κλπ.

Μετά την υποβολή του αιτήματος, το Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο (ΚΣΟ) καταχωρεί και αναλαμβάνει τη διασύνδεση αιτημάτων με τις υπηρεσίες του Δήμου, το συντονισμό και την ενημέρωση της πορείας διεκπεραίωσής τους.

Το ΚΣΟ είναι ένα νεοσύστατο τμήμα, έχει έδρα στο Δημαρχείο Ιλίου (Κάλχου 48 – 50, 4ος όροφος) είναι στελεχωμένο με κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό και σκοπό έχει την αμεσότητα στην επικοινωνία, στη διαχείριση και στη διεκπεραίωση των αιτημάτων των πολιτών.

Η ενεργοποίηση και η συμμετοχή όλων είναι πολύ σημαντική στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και στην επιτάχυνση της επίλυσης των ζητημάτων καθημερινότητας.

Με αυτόν τον τρόπο γίνεται πραγματικότητα ο στόχος της αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες για μια σύγχρονη, αλλά ταυτόχρονα ανθρώπινη πόλη.

Επικοινωνία όλο το 24ωρο

Εικόνα για την εφαρμογή Fix my citya
Μέσω της εφαρμογής FixMyCitya

Με την καινοτόμα εφαρμογή FixMyCity του Δήμου Ιλίου oι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα καθημερινότητας όλο το 24ωρο.

Το λογισμικό δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να υποβάλλουν αιτήματα σε πραγματικό χρόνο, να φωτογραφήσουν τα προβλήματα και να τα ανεβάσουν στην εφαρμογή, να εντοπίσουν την τοποθεσία που βρίσκεται το πρόβλημα κλπ.

Η εφαρμογή FixMyCity για φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablets κλπ.) είναι διαθέσιμη στο Google playa.

 

GDPR – Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων:

Ο Δήμος δεν διαβιβάζει ή γνωστοποιεί προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Δείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:
https://www.ilion.gr/gdpr/a