Εφαρμογή FixMyCity

24ωρη επικοινωνία για θέματα καθημερινότητας

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 24/7

Ο Δήμος Ιλίου καθιερώνει νέο σύστημα επικοινωνίας με τους πολίτες για θέματα καθημερινότητας.

Με την καινοτόμα εφαρμογή FixMyCity του Δήμου Ιλίου οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα καθημερινότητας όλο το 24ωρο.

Πρόκειται για λογισμικό που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να υποβάλλουν αιτήματα σε πραγματικό χρόνο, να φωτογραφήσουν τα προβλήματα και να τα ανεβάσουν στην εφαρμογή, να εντοπίσουν την τοποθεσία που βρίσκεται το πρόβλημα κλπ.

Η εφαρμογή FixMyCity για φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablets κλπ.) είναι διαθέσιμη στο Google playa και στο app storea.

imagea

imagea

Διαχείριση αιτημάτων: 

Μετά την υποβολή του αιτήματος, το αρμόδιο τμήμα ενημερώνεται για το πρόβλημα και προγραμματίζει τις απαιτούμενες ενέργειες, ενώ παράλληλα το Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο (ΚΣΟ) αναλαμβάνει τον συντονισμό και παρακολουθεί την πορεία διεκπεραίωσής του.

Το ΚΣΟ είναι ένα νεοσύστατο τμήμα, έχει έδρα στο Δημαρχείο Ιλίου (Κάλχου 48 – 50, 4ος όροφος) είναι στελεχωμένο με κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό και σκοπό έχει την αμεσότητα στην επικοινωνία, στη διαχείριση και στη διεκπεραίωση των αιτημάτων των πολιτών.

Καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία

image

Μέσω της Γραμμής Δημότη 15312a

Καθημερινά από 08:00 έως 22:00

Επίσης ισχύει η τηλεφωνική γραμμή: 2132030100  

Οι πολίτες μπορούν, επίσης, να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον Δήμο στη Γραμμή Δημότη για θέματα καθημερινότητας και να υποβάλλουν αιτήματα όπως, καθαριότητα, ογκώδη αντικείμενα, περιβάλλον, εργασίες πρασίνου, απορρίμματα κηπευτικών εργασιών, επιδιόρθωση οδοποιίας, τεχνικά κλπ.

Μετά την υποβολή του αιτήματος, το Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο (ΚΣΟ) καταχωρεί και αναλαμβάνει τη διασύνδεση αιτημάτων με τις υπηρεσίες του Δήμου, το συντονισμό και την ενημέρωση της πορείας διεκπεραίωσής τους.

 

GDPR – Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων:

Ο Δήμος δεν διαβιβάζει ή γνωστοποιεί προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Δείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

 https://www.ilion.gr/gdpr/a