Δώρα, αγάπη και χαμόγελα πρόσφερε και φέτος σε Κέντρα και Δομές Φιλοξενίας ο Δήμος Ιλίου

Δώρα, αγάπη και χαμόγελα πρόσφερε και φέτος σε Κέντρα και Δομές Φιλοξενίας ο Δήμος Ιλίου

Χριστουγεννιάτικα δώρα, χαμόγελα και χαρά, για μια ακόμα φορά, σε μικρά παιδιά, προσφυγόπουλα και μητέρες από διαφορετικές χώρες που φιλοξενούνται σε Δομές και Κέντρα στα διοικητικά του όρια, πρόσφερε ο Δήμος Ιλίου.

Σε διαφορετικές συνθήκες, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19, αλλά με την ίδια διάθεση για προσφορά, παιδιά και μητέρες από το Ι.Π.Α.Π. «Η Θεοτόκος», το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, το Καταφύγιο Κακοποιημένων Γυναικών και το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού «Η Μητέρα» δέχθηκαν τα δώρα από τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Ιλίου,  Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Βασιλόπουλο, ενώ οι υπεύθυνοι των Δομών ευχαρίστησαν τον Δήμο Ιλίου για τη διαχρονική προσφορά του.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η αλληλεγγύη είναι από τα πιο ισχυρά όπλα που διαθέτει μια κοινωνία, προκειμένου να στηρίξει όλους εκείνους που η ζωή τους έχει δείξει το σκληρό της πρόσωπο. Ο Δήμος Ιλίου, εδώ και πολλά χρόνια, έχει ανοίξει την αγκαλιά του σε όσους χρειάζονται φροντίδα, ενδιαφέρον και αγάπη και το πράττει σε συνθήκες αλληλοσεβασμού, διακριτικότητας και αξιοπρέπειας για κάθε πολίτη. Θα ήθελα να συγχαρώ, μέσα από την ψυχή μου, τους εργαζόμενους των Κέντρων για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και να ευχηθώ του χρόνου να ξαναζήσουμε όλοι μαζί τις πανέμορφες στιγμές που βιώνουμε σε κάθε χριστουγεννιάτικη συνάντησή μας».

image

image

image

image

Δελτίο Τύπου: Δώρα, αγάπη και χαμόγελα πρόσφερε και φέτος σε Κέντρα και Δομές Φιλοξενίας ο Δήμος Ιλίουa