Ο Δήμος Ιλίου προσφέρει ψηφιακή περιήγηση στα μουσεία της χώρας μέσω της ιστοσελίδας του

Ο Δήμος Ιλίου προσφέρει ψηφιακή περιήγηση στα μουσεία της χώρας μέσω της ιστοσελίδας του

Τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα μουσεία της χώρας και να θαυμάσουν όλα τα κορυφαία μνημεία και έργα πολιτιστικής κληρονομιάς, συγκεντρωμένα, απομακρυσμένα, ψηφιακά και εντελώς δωρεάν, δίνει σε γονείς και παιδιά, ο Δήμος Ιλίου.

Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου, οι επισκέπτες μπορούν να δουν online, μοναδικά εκθέματα από τις πλούσιες συλλογές των μουσείων, να περιηγηθούν εικονικά στην Ακρόπολη και σε όλα τα ελληνικά μνημεία, να ακολουθήσουν τον Οδυσσέα και να συμμετέχουν σε διαδραστικά ψηφιακά εκπαιδευτικά προγράμματα, μαθαίνοντας τον ελληνικό πολιτισμό με πρωτότυπο και ψυχαγωγικό τρόπο.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Μπορεί τα μουσεία της χώρας να είναι κλειστά, ωστόσο έχουμε τη δυνατότητα, μέσω της τεχνολογίας, να δούμε online τα πλούσια εκθέματά τους, να ξεναγηθούμε εικονικά στους χώρους τους, να κάνουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον ελληνικό πολιτισμό από την αρχαιότητα έως σήμερα και να κατανοήσουμε τους πολυάριθμους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα είναι γνωστή στα πέρατα της γης. Μένουμε Σπίτι και ανακαλύπτουμε, μέσα από τον Δήμο μας, τους θησαυρούς της πατρίδας μας».

 

Περιηγηθείτε ψηφιακά στα μουσεία, πατώντας στον σύνδεσμο: https://bit.ly/2xabcova

 

imagea

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a