Συμβουλευτικό Κέντρο ΚΕΘΕΑ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

image

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας και  απευθύνεται σε άτομα άνω των 21 ετών και τις οικογένειές τους. Το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στοχεύει στην απεξάρτηση, στην εκπαίδευση και στην κοινωνική επανένταξη των μελών του.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Ιλίου του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ λειτουργεί σε συνεργασία με τον Δήμο Ιλίου από το 2012 και προσφέρει:

  • Ενημέρωση και συμβουλευτική για την αντιμετώπιση της εξάρτησης, τόσο στους άμεσα ενδιαφερόμενους όσο και στους ανθρώπους του συγγενικού τους περιβάλλοντος.
  • Υποστήριξη και συμβουλευτική σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο με στόχο την κινητοποίηση των ατόμων για θεραπεία και την παραπομπή τους στο κατάλληλο θεραπευτικό πλαίσιο.
  • Ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το πρόβλημα της εξάρτησης μέσα από την ανάπτυξη δραστηριοτήτων πρόληψης (ενημέρωση σχολικής κοινότητας, ενημέρωση φορέων υγείας και ομάδων εργαζομένων).

Οι υπηρεσίες του προγράμματος παρέχονται δωρεάν, με σεβασμό στο απόρρητο και χωρίς λίστες αναμονής. Η προσέλευση στο πρόγραμμα είναι εθελοντική και δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες για την αντιμετώπιση της εξάρτησης.

ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Συμβουλευτικό Κέντρο Ιλίου

Κάλχου 39 & Αίαντος, Ίλιον

Τηλ: 210-2630454

Email: ilion@kethea-paremvasi.gra