Τηλε-ημερίδα για αθλούμενους και αθλητές από τον Δήμο Ιλίου και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Τηλε-ημερίδα για αθλούμενους και αθλητές από τον Δήμο Ιλίου και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Τηλε-ημερίδα με θέμα: «Ψυχολογική υποστήριξη στον Αθλητισμό και την Άσκηση για Υγεία» διοργανώνουν το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ιλίου και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)

Η τηλε-ημερίδα απευθύνεται στους αθλούμενους των προγραμμάτων «Αθλητισμός για όλους», καθώς και στους αθλητές των Συλλόγων του Δήμου, και έχει στόχο την ψυχολογική υποστήριξη τους, την παρακίνηση και την προώθηση υγιεινού τρόπου ζωής μέσω της τακτικής ενασχόλησης με διάφορες μορφές σωματικής δραστηριότητας, ακόμα και τώρα που «Μένουμε Σπίτι».

Ομιλητές θα είναι οι Φανή Ροΐδου, ψυχολόγος πρώην αθλήτρια, Δημήτρης Τύμπης, Λέκτορας του ΠΑ.Δ.Α. Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Εργαστήριο Μικροβιολογίας Τροφίμων, Γιώργος Γεωργούδης, διδάκτωρ Καθηγητής στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΠΑ.Δ.Α και Τάκης Καραγκιοζόπουλος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής 4ου  Γυμνασίου Ιλίου,  παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Την οργάνωση επιμελήθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Άρης Τσιμόγιαννης, με τη σημαντική συμβολή του Κοσμήτορα της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αθανάσιου Σπυριδάκου.

Οι εργασίες της τηλε-ημερίδας θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020, από τις 18:00 έως 20:00, ενώ όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιλίου και στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2xOqTC9a

image