Υγειονομικό υλικό για τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα του Δήμου Ιλίου από την ΟΛΠ Α.Ε.

Υγειονομικό υλικό για τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα του Δήμου Ιλίου από την ΟΛΠ Α.Ε.

Στην παραλαβή υγειονομικού υλικού (προστατευτικές μάσκες και γάντια) για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα των Δήμων Δυτικής Αθήνας, ευγενική χορηγία της ΟΛΠ Α.Ε., παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.

Το υγειονομικό υλικό παραδόθηκε στους Δημάρχους και τους αρμόδιους αντιδημάρχους της Δυτικής Αθήνας, σε μια λιτή τελετή στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΟΛΠ Α.Ε. Yu Zenggang, ύστερα από πρωτοβουλία και με τον συντονισμό του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών και Βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Το υλικό θα διατεθεί για την προστασία των 200 εργαζόμενων στον τομέα της Καθαριότητας και του Περιβάλλοντος του Δήμου Ιλίου, που συνεχίζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, να επιτελούν ένα σημαντικό έργο για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου:

“Κάθε συνέργεια που γίνεται μεταξύ πολιτείας, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεων με σκοπό να μεγιστοποιήσει το όφελος στις τοπικές κοινωνίες, αποκτά πολύ μεγάλη βαρύτητα, αφενός διότι αναδεικνύει την αξία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αφετέρου γιατί χτίζει μια ισχυρή συμμαχία αλληλεγγύης για το μέλλον. Οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα των Δήμων βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής κρίσης, χωρίς να διεκδικούν ανταλλάγματα. Τους αξίζουν ο σεβασμός, η εκτίμηση και οι ευχαριστίες μας”.

image image image image image image image