Υγειονομικό υλικό για τους εργαζόμενους στον Δήμο Ιλίου από την Περιφέρεια Αττικής

Υγειονομικό υλικό για τους εργαζόμενους στον Δήμο Ιλίου από την Περιφέρεια Αττικής

Υγειονομικό υλικό, που θα διατεθεί σε όλους τους εργαζόμενους των υπηρεσιών και των δομών του, παρέλαβε ο Δήμος Ιλίου από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκο.

Συγκεκριμένα, διατέθηκαν είδη αυτοπροστασίας, όπως γάντια, μάσκες και αντισηπτικό υγρό, τα οποία προστίθενται στις προμήθειες που έχει ήδη κάνει ο Δήμος, καθώς οι ανάγκες, σε καθημερινή βάση, είναι πολύ μεγάλες.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα, ενώ χαρακτήρισε σημαντική και ουσιαστική τη συνδρομή τους στις παρούσες συνθήκες.

«Οι Δήμοι και η Περιφέρεια καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια να ανταποκριθούν στις έκτακτες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Είναι μια μάχη για την προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας, την οποία  δίνουμε ενωμένα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκο, που στηρίζουν με δράσεις και πρωτοβουλίες την προσπάθειά μας για την προάσπιση της υγείας εργαζομένων και ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Μιας μάχης στην οποία έχει ο καθένας μας τη δική του θέση» σημείωσε.

 

image

image

PR20200414 Prosfora ygeionomikou ylikou Perifereiaa

Υγειονομικό υλικό για τους εργαζόμενους στον Δήμο Ιλίου από την Περιφέρεια Αττικής

More Posts

115/2023 – αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 18.700,00 € από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», τη συμμετοχή στο πρόγραμμα επιχορήγησης Δήμων στον Άξονα Προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Προμήθεια εμβολίων και λοιπών φαρμακευτικών ουσιών για τον εμβολιασμό ζώων συντροφιάς και την άμεση περίθαλψή τους σε περίπτωση δηλητηριάσεων, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις των Δήμων που απορρέουν από το ν. 4830/2021» a