Επαναλειτουργία υποστηρικτικής δομής Δήμου Ιλίου και ΓΣΕΕ για δωρεάν πληροφόρηση και συμβουλευτική συνταξιούχων, εργαζομένων και ανέργων

Επαναλειτουργία υποστηρικτικής δομής Δήμου Ιλίου και ΓΣΕΕ για δωρεάν πληροφόρηση και συμβουλευτική συνταξιούχων, εργαζομένων και ανέργων

Μετά την αναστολή λειτουργίας λόγω των περιοριστικών μέτρων, ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι επαναλειτουργεί η υποστηρικτική δομή πληροφόρησης και συμβουλευτικής συνταξιούχων, ατόμων πλησίον της σύνταξης, εργαζομένων και ανέργων του Δήμου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Η υποστηρικτική δομή ξεκινά και πάλι τις συναντήσεις, κατόπιν ραντεβού, από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και ώρες 16:00 έως 20:00, όπου Νομικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι Απασχόλησης θα βρίσκονται στο Δημαρχείο Ιλίου, στον 4ο όροφο, προκειμένου να παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες εξειδικευμένης πληροφόρησης και επαγγελματικής συμβουλευτικής.

Συγκεκριμένα, θα υποδέχονται και θα επεξεργάζονται ερωτήματα που αφορούν το εργατικό δίκαιο (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ.) και το δίκαιο κοινωνικής ασφάλισης (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ.).

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε ατομικό επίπεδο, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, για το λόγο αυτό οι παρευρισκόμενοι, εκτός της τήρησης της επιβαλλόμενης απόστασης, θα πρέπει να διαθέτουν γάντια και μάσκα.

Για περισσότερες πληροφορίες, και ραντεβού κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με το Κέντρο Κοινότητας και συγκεκριμένα με την κυρία Χριστιάννα Τσουλούφη στο τηλέφωνο 2132030007 & 2132030011, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:30 έως 14:00.

 

Ο Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Ζενέτος

image

 

Επαναλειτουργία υποστηρικτικής δομής Δήμου Ιλίου και ΓΣΕΕ για δωρεάν πληροφόρηση και συμβουλευτική συνταξιούχων, εργαζομένων και ανέργωνa