Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Βρες χρόνο για σκέψη -αυτό είναι η πηγή της δύναμης

Βρες χρόνο για διάβασμα -αυτό είναι το θεμέλιο της γνώσης

Γιάννης Ρίτσος

Θα ήθελα να εκφράσω τα πιο ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Που κατέθεσαν κάθε ικμάδα θέλησης και προσπάθειας σε έναν στόχο και με έναν σκοπό.

Είναι σίγουρο πως στο μονοπάτι της ζωής τους θα υπάρξουν ανατροπές, στροφές και απογοητεύσεις. Δεν είναι τίποτε άλλο παρά ευκαιρίες μεταμφιεσμένες, μέρος μιας όμορφης και απροσδόκητης πορείας. Έχουν μια απίστευτη δύναμη να ανοίγουν όλες τις πόρτες, ένα μυαλό που διψά για γνώση και μπαίνουν ακριβώς σε εκείνο το στάδιο της ζωής τους, όπου θα αποφασίσουν με τι θα το θρέψουν.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς και τους δασκάλους τους, που συμμετείχαν στην αγωνία τους και τους ενθάρρυναν στη γραμμή του τερματισμού.

Όσοι δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους, πρέπει να γνωρίζουν ότι το θάρρος, η ελπίδα και η αισιοδοξία μπορούν να τους οδηγήσουν οπουδήποτε. Τα πράγματα που θα τους κάνουν επιτυχημένους και χαρούμενους δεν κρίνονται από μια μόνο εξέταση.

Κλείνοντας, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω όλους πως όσα χρειάζονται για να φωτίσουν τον κόσμο είναι μέσα τους. Μην αφήνουν καμία από τις στροφές ή τις παρακάμψεις να αλλάξει την πίστη στις δυνατότητες, το βάθος και τον πλούτο τους.  Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα τους.

Ο Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Ζενέτος

Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσειςa