Με τηλεδιασκέψεις μαθήματα σε Δημοτικό Ωδείο και πολιτιστικά τμήματα του Δήμου Ιλίου

Με τηλεδιασκέψεις μαθήματα σε Δημοτικό Ωδείο και πολιτιστικά τμήματα του Δήμου Ιλίου

Στην εξ αποστάσεως διδασκαλία με τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου και τους εγγεγραμμένους σε πολιτιστικά προγράμματα, λόγω των γενικών περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19, έχει προχωρήσει  ο Δήμος Ιλίου.

Τα ατομικά μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο (πιάνο, βιολί, κιθάρα) πραγματοποιούνται καθημερινά, ενώ ελεύθερη είναι η πρόσβαση, για όποιον επιθυμεί να το παρακολουθήσει, στο μάθημα «Η ιστορία της μουσικής», κάθε Τετάρτη 13.00 – 14.00. Με διαδικτυακό τρόπο, συνεχίζονται, επίσης, τα μαθήματα στα τμήματα Κεραμικής, Χοροθεάτρου, yoga ενηλίκων, θεραπευτική yoga, μοντέρνου χορού, καθώς και τα μαθήματα υποκριτικής, από τη Θεατρική Ομάδα Δήμου Ιλίου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η ανταπόκριση παιδιών και ενηλίκων στα μαθήματα που πραγματοποιεί με ιδιαίτερη επιτυχία η Διεύθυνση Πολιτισμού, είναι μεγάλη και συγκινητική. Οι πολίτες έχουν ανάγκη να διατηρήσουν την επαφή με τις καθημερινές τους δραστηριότητες, έστω και με ένα εναλλακτικό τρόπο. Ο Δήμος Ιλίου τους δίνει αυτή τη δυνατότητα, μέσα από πρόσβαση στο διαδίκτυο και παράλληλα, την ευκαιρία για δημιουργικές διεξόδους, για όσο ακόμα μένουμε σπίτι».

image