Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ιλίου

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ιλίου

Με μια μελωδική, ζωντανή διαδικτυακή συναυλία, παρέα με τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου, ο Δήμος Ιλίου γιορτάζει και υποδέχεται την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής. Μια ημέρα, κατά την οποία, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες καλλιτέχνες παρουσιάζουν ζωντανά τη μουσική τους σε χιλιάδες πολίτες.

Την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, στις 8.30 το βράδυ, διασκεδάζουμε με ασφάλεια και υπευθυνότητα, αφήνοντας τη μουσική από τους ήχους μαθητευόμενων μουσικών, να πλημμυρίσει την ψυχή και να αγκαλιάσει τις αισθήσεις μας. Η συναυλία θα μεταδοθεί live από τη σελίδα του Δήμου Ιλίου στο Facebook @DimosIlioua

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η μουσική μας συντροφεύει, με κάθε τρόπο, σε όλη μας τη ζωή. Το μεγάλο στοίχημα είναι να διατηρήσουμε ζωντανή τη σχέση μαζί της, δημιουργώντας συνθήκες έκφρασης και πειραματισμού. Για αυτό, αξίζει να ακούσουμε, να χειροκροτήσουμε και να θαυμάσουμε τη δουλειά των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου μας, υπό την αμέριστη καθοδήγηση των καθηγητών τους. Διαδικτυακά, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Με τρόπο διαφορετικό, αλλά σκοπό ίδιο: να ακουστεί δυνατά στα βάθη της ψυχής μας».

 

image

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ιλίουa