Τράπεζα Εθελοντών Πολιτών δημιουργεί ο Δήμος Ιλίου

Τράπεζα Εθελοντών Πολιτών δημιουργεί ο Δήμος Ιλίου

Στη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Πολιτών με στόχο την ενεργοποίηση, σε εθελοντική βάση, πολιτών για κοινωνικές, περιβαλλοντικές, πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες, προχωρά ο Δήμος Ιλίου.

Στο πλαίσιο αυτό, καλεί όλους όσοι μπορούν να διαθέσουν χρόνο, έχουν θέληση και πνεύμα ομαδικότητας, να προσφέρουν με συντεταγμένο τρόπο, αν και εφόσον χρειαστεί, σε δομές του Δήμου.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά, μπορούν να το δηλώσουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιλίου, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://bit.ly/2K99uqha. Η τελική επικοινωνία με τους εθελοντές θα γίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ιλίου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Αξίες όπως ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη, αν και διαχρονικές, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία στην σημερινή, δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε. Υπό το πρίσμα αυτό και με τρόπο ουσιαστικό και συντεταγμένο, προχωρούμε στη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Πολιτών, καλώντας ενεργούς ανθρώπους κάθε ηλικίας να προσφέρουν με τον τρόπο και στον χρόνο που εκείνοι μπορούν. Το όφελος από οποιαδήποτε προσφορά, τόσο σε κοινωνικό, όσο και ατομικό επίπεδο, είναι πολλαπλό ενώ θα αποτελέσει μια πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον».

imagea