02/09/2019 Γευστική εμπειρία ποιοτικού ζύθου για χιλιάδες επισκέπτες το 1ο Φεστιβάλ Μπίρας και Φολκλόρ στο Ίλιον

02/09/2019 Γευστική εμπειρία ποιοτικού ζύθου για χιλιάδες επισκέπτες το 1ο Φεστιβάλ Μπίρας και Φολκλόρ στο Ίλιον

Χιλιάδες θαυμαστές και φίλοι της μπίρας από όλο το λεκανοπέδιο συμμετείχαν στο 1ο Φεστιβάλ Μπίρας και Φολκλόρ που πραγματοποιήθηκε, με εξαιρετική επιτυχία, στο Δήμο Ιλίου, από 29 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2019.
 
Περισσότερα από 100 είδη από ποιοτικές ελληνικές, εισαγόμενες και αποκλειστικές ετικέτες, μουσικές και χορευτικά απ’ όλη την Ελλάδα, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα, παραδοσιακά και σατυρικά θεατρικά σκετς, φαγητό, διαγωνισμοί και εκπλήξεις παρουσιάστηκαν τις τέσσερις ημέρες διάρκειας του Φεστιβάλ, θέτοντας τις βάσεις για να εξελιχθεί σε έναν ακόμα σημαντικό πολιτιστικό θεσμό για όλη την Αττική.
 
Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φίλων Ζύθου, τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου και την υποστήριξη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας – Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς».
 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
 
«Η μεγάλη επιτυχία του 1ου Φεστιβάλ Μπίρας και Φολκλόρ και η αθρόα συμμετοχή των επισκεπτών από όλη την Αττική, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να καταστεί θεσμός μια ακόμα πολιτιστική καινοτομία στην πόλη μας και παράλληλα να στηρίξει, στο μέτρο που της αναλογεί, τις προσπάθειες Ελλήνων ζυθοποιών. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές αλλά και τους εργαζόμενους σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, για τη σημαντική συμβολή τους σε μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση, που φέρνει το Ίλιον σε υψηλή θέση στα πολιτιστικά γεγονότα της χώρας».