05/04/2017 Συμμετοχή του Δήμου Ιλίου στο Let’s do it Greece

05/04/2017 Συμμετοχή του Δήμου Ιλίου στο Let’s do it Greece

Συμμετέχοντας και φέτος στην εκστρατεία «Let’s do it Greece», ο Δήμος Ιλίου, μέσω της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Πρασίνου, προχώρησε στον καθαρισμό του χώρου από την οδό Καπετάν Βέρα έως και τον ελαιώνα επί της Λεωφόρου Φυλής, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.
 
Στη δράση συμμετείχαν εργαζόμενοι του Δήμου Ιλίου, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Εθνική Εστία», ο Σύλλογος Εθελοντών Ιλίου «Ο Προμηθέας», Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Ιλίου, καθώς και πολλοί εθελοντές.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, δήλωσε στο τέλος της δράσης:
 
«Σήμερα στείλαμε το μήνυμα ότι ο εθελοντισμός και η αγάπη για την πόλη και το περιβάλλον έχει μεγάλη αξία για όλους μας. Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συνεργαζόμαστε για έναν κοινό σκοπό, όταν υπάρχει σύμπνοια και ενότητα, μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συμμετείχαν στη δράση και αφιέρωσαν λίγο από τον προσωπικό τους χρόνο για να ομορφύνουμε την πόλη μας.»

05/04/2017 Συμμετοχή του Δήμου Ιλίου στο Let’s do it Greece

More Posts

115/2023 – αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 18.700,00 € από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», τη συμμετοχή στο πρόγραμμα επιχορήγησης Δήμων στον Άξονα Προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Προμήθεια εμβολίων και λοιπών φαρμακευτικών ουσιών για τον εμβολιασμό ζώων συντροφιάς και την άμεση περίθαλψή τους σε περίπτωση δηλητηριάσεων, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις των Δήμων που απορρέουν από το ν. 4830/2021» a