05/07/2018 Ονοματοδοσία Δημαρχιακού Μεγάρου Δήμου Ιλίου σε «Βασίλειος Κουκουβίνος»

05/07/2018 Ονοματοδοσία Δημαρχιακού Μεγάρου Δήμου Ιλίου σε «Βασίλειος Κουκουβίνος»

Σε μια σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία του Δημαρχιακού Μεγάρου σε «Βασίλειος Κουκουβίνος», την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, όπου ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, εφαρμόζοντας την υπ’ αριθμ. 226/2017 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προχώρησε στα αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας με το όνομα του αείμνηστου Δημάρχου και σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης των παρευρισκομένων, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε:
 
«Σήμερα δίδεται και στην πράξη το όνομα του μεγάλου αναμορφωτή της πόλης μας στο Δημαρχείο του Δήμου μας. Σε ένδειξη αναγνώρισης του μεγέθους του, ως άνθρωπο και ως Δήμαρχο, με τις αρχές και τις αξίες που μας κληροδότησε, συνεχίζουμε δυναμικά το έργο που ξεκίνησε.
 
Από σήμερα, το Δημαρχείο μας παίρνει το όνομα του αείμνηστου Δημάρχου Βασίλειου Κουκουβίνου, του ανθρώπου που άφησε τη σφραγίδα του στη σύγχρονη ιστορία του τόπου μας και εργάστηκε με αφοσίωση για την πρόοδο και την ανάπτυξή του.»
 
Στη συνέχεια, ακολούθησε η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου κατά την έναρξή της τα παιδιά του αείμνηστου Δημάρχου, Δημήτρης και Πία, προχώρησαν σε δωρεά ενός απινιδωτή, στη μνήμη του πατέρα τους, με σκοπό να σωθεί η ζωή συνανθρώπων μας, όταν απροσδόκητα βρεθούν σε δύσκολη κατάσταση.
 
Στην τελετή των αποκαλυπτηρίων παρευρέθηκαν επίσης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου από όλες τις παρατάξεις, παλιοί φίλοι και συνεργάτες του αείμνηστου Δημάρχου Βασίλειου Κουκουβίνου.