07/06/2018 Πολιτιστικό & Αθλητικό αντάμωμα ΙΛΙΑ «Βασίλης Κουκουβίνος» 2018

07/06/2018 Πολιτιστικό & Αθλητικό αντάμωμα ΙΛΙΑ «Βασίλης Κουκουβίνος» 2018

Δυναμικά ξεκίνησε ο Ιούνιος στον Δήμο Ιλίου με τη μεγάλη γιορτή Πολιτισμού & Αθλητισμού, που διήρκησε από την Παρασκευή 1 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, στο Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής.
 
Με τη συμμετοχή των Επιμορφωτικών, Πολιτιστικών και Αθλητικών τμημάτων του Δήμου, των Σχολείων, των Κ.Α.Π.Η., των Εθνικοτοπικών, Πολιτιστικών, Αθλητικών Συλλόγων και Φορέων της πόλης, εκατοντάδες συμμετέχοντες και πολίτες απόλαυσαν ένα πλούσιο πολιτιστικό και αθλητικό θέαμα, αναδεικνύοντας τη δυναμική του μεγάλου αυτού θεσμού.
 
Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του στην έναρξη των εκδηλώσεων:   
 
«Τα ΙΛΙΑ αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους θεσμούς της πόλης μας, μια γιορτή που σηματοδοτεί ένα μεγαλειώδες Πολιτιστικό και Αθλητικό αντάμωμα, όπου όλες οι δημιουργικές δυνάμεις του Ιλίου παρουσιάζουν τις δραστηριότητας μιας ολόκληρης χρονιάς. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου επιβραβεύει την προσπάθεια που καταβάλλουμε, όλα αυτά τα χρόνια και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.»

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a