07/09/2015 Η καρδιά της Ελληνικής jazz κάθε χρόνο χτυπά στο Ίλιον

07/09/2015 Η καρδιά της Ελληνικής jazz κάθε χρόνο χτυπά στο Ίλιον

Μια μαγευτική βραδιά γεμάτη jazz ακούσματα και πλούσιες συγχορδίες έζησαν όσοι παραβρέθηκαν την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 στο 4ο Jazz στο Πάρκο.

Φίλοι της jazz μουσικής πλημμύρισαν το θέατρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ τέσσερεις γενιές εξαιρετικών μουσικών με δεκαεπτά αξιόλογους σολίστες παρέσυραν το κοινό σε ένα πολύωρο μουσικό ταξίδι με αυτοσχεδιαστικούς και αρμονικά δεμένους ήχους.

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ του είδους, που διοργανώνει με ελεύθερη είσοδο ο Δήμος Ιλίου για 4η χρονιά, με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Τρανταλίδη και το οποίο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2010 με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων και ξένων μουσικών.

Για την προσφορά τους στην Ελληνική jazz μουσική και τη στήριξη του σημαντικού αυτού φεστιβάλ από τα πρώτα του βήματα, τίμησε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος τους διεθνούς φήμης μουσικούς Γιώργο Κοντραφούρη και Γιώτη Σαμαρά.

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a