07/10/2013 Κάλεσμα για στελέχωση των Κοινωνικών Φροντιστηρίων

07/10/2013 Κάλεσμα για στελέχωση των Κοινωνικών Φροντιστηρίων

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και δεδομένων των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζει η οικογένεια σήμερα, ο Δήμος Ιλίου καλεί για δεύτερη χρονιά φέτος τους εκπαιδευτικούς και τους νέους τελειόφοιτους ή απόφοιτους επιστήμονες, να στηρίξουν την πρωτοβουλία των «Κοινωνικών Φροντιστηρίων».
Απαραίτητη προϋπόθεση, οι καθηγητές να μπορούν να προσφέρουν εθελοντικά και σε σταθερή, εβδομαδιαία βάση ελάχιστο από τον χρόνο τους, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η παροχή πρόσθετης εκπαιδευτικής στήριξης στους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης, προκειμένου να μην μπει η ποικιλόμορφη κρίση που βιώνουμε σήμερα, εμπόδιο στα όνειρα των παιδιών μας.
Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και δήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Δημήτριο Αμπατζή με τηλέφωνο επικοινωνίας 213 20 30 036 και την κα Ευαγγελία Πολυδώρου με τηλέφωνο επικοινωνίας 213 20 30 042, Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-14.00, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Κοινωνικής Υπηρεσίας: koinoniki@ilion.gra.

<!–