08/04/2015 Πασχαλινά δώρα και λαμπάδες στα παιδιά των οικογενειών δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου μοίρασε ο Δήμος Ιλίου

08/04/2015 Πασχαλινά δώρα και λαμπάδες στα παιδιά των οικογενειών δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου μοίρασε ο Δήμος Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου μοίρασε πασχαλινά δώρα και λαμπάδες στα παιδιά των οικογενειών δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, την Μ. Τρίτη 8 Απριλίου 2015, έτσι ώστε όλα τα παιδιά να γιορτάσουν με χαρά τις ημέρες του Πάσχα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις λαμπάδες φιλοτέχνησαν οι γυναίκες του Κέντρου Γυναικών Ιλίου, οι οποίες με ιδιαίτερη ευαισθησία συμμετείχαν στην προσφορά αγάπης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος ευχήθηκε στα παιδιά και στις οικογένειές τους υγεία και καλή Ανάσταση, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά:
 
«Είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σήμερα και είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα παιδιά θα πάρουν τα δώρα και τις λαμπάδες τους για να γιορτάσουν με χαμόγελο το Πάσχα. Η Κοινωνική Πολιτική αποτελεί βασική μας προτεραιότητα και το ανθρώπινο πρόσωπο είναι στάση ζωής για εμάς εδώ στο Ίλιον. Για αυτές τις γιορτινές ημέρες στις δικαιούχες οικογένειες έχουμε ήδη διανείμει το πασχαλινό κρέας, καθώς και τρόφιμα, ενώ συνεχίζουμε το κοινωνικό μας έργο στηρίζοντας καθημερινά όσους έχουν ανάγκη.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Κέντρο Γυναικών Ιλίου για την προσφορά του και το πνεύμα αλληλεγγύης που δείχνει με κάθε ευκαιρία, αποδεικνύοντας πως οποιαδήποτε ενίσχυση, όσο μικρή κι αν φαίνεται, για κάποιους συνανθρώπους μας είναι πολύ σημαντική.»