09/09/2017 Χαιρετισμός Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για το «6ο JAZZ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ»

09/09/2017 Χαιρετισμός Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για το «6ο JAZZ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ»

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας,
Άλλο ένα «jazz στο Πάρκο» γίνεται σημείο συνάντησης των φίλων της jazz και σας καλωσορίζω στο φεστιβάλ που με τη δική σας αγάπη, αναδείχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα και αντιπροσωπευτικότερα στην Ελλάδα. 
 
Το τολμήσαμε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2010 και από τότε το jazz στο Πάρκο φιλοξενεί σημαντικούς Έλληνες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες.  
 
Το φεστιβάλ αυτό ξεχωρίζει, όχι μόνον για το είδος της μουσικής, αλλά για την αγάπη, το μεράκι και κυρίως το ήθος των συμμετεχόντων καλλιτεχνών, το οποίο αντικατοπτρίζεται σε όλη τη διοργάνωση. 

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό, έχει ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ ο Γιώργος Τρανταλίδης, τον οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, για την αγάπη του και τη στήριξή του, όλα αυτά τα χρόνια.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, για την πολύτιμη βοήθειά τους, όλους όσοι εργάζονται κάθε χρόνο για την επιτυχία της διοργάνωσης.
 
Σε πείσμα των καιρών οι εκδηλώσεις και οι διοργανώσεις μας, όσο μεγάλες ή μικρές και αν είναι, πραγματοποιούνται με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο, γιατί πιστεύουμε ότι η ψυχαγωγία που προσφέρουμε είναι κοινωνικό αγαθό, στο οποίο θα πρέπει να έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες.
 
Σας ευχαριστώ για την εντυπωσιακή συμμετοχή σας και σας αφήνω να απολαύσετε αυτή τη μαγική μουσική βραδιά.
 
Καλή διασκέδαση.

<!–