09/10/2015 Ολοκληρώθηκε ο προληπτικός έλεγχος Σακχαρώδη Διαβήτη στον Δήμο Ιλίου

09/10/2015 Ολοκληρώθηκε ο προληπτικός έλεγχος Σακχαρώδη Διαβήτη στον Δήμο Ιλίου

Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Πρόληψης Σακχαρώδη Διαβήτη που υλοποίησε ο Δήμος Ιλίου σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, στο πλαίσιο των δράσεων προαγωγής της υγείας των πολιτών.

Το πρόγραμμα διήρκησε έξι ημέρες και στόχος του ήταν η πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου, μέσω της δωρεάν μέτρησης του γενικού πληθυσμού.

 Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των πολιτών δήλωσε:
«Πραγματοποιήσαμε άλλη μια δράση για την προστασία της υγείας, δίνοντας βαρύτητα στο σοβαρό ζήτημα της πρόληψης. Ο Σακχαρώδης Διαβήτης είναι μια ασθένεια που έχει λάβει διαστάσεις στην εποχή μας, με ένα μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας να μη γνωρίζει ότι νοσεί. Στις προληπτικές εξετάσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος μας μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες προστατεύοντας την υγεία τους.»

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a