10/02/2012 Ερωτηματολόγιο για το Κέντρο ΑμεΑ

10/02/2012 Ερωτηματολόγιο για το Κέντρο ΑμεΑ

Για την ενίσχυση της επικοινωνίας, της αλληλεπίδρασης και της αλληλοϋποστήριξης πολιτών με αναπηρία, ο Δήμος Ιλίου προχωρεί στην επέκταση των προγραμμάτων που λειτουργεί στο Κέντρο ΑμεΑ (Ίου 3 & Πολυτέκνων Ζ.Πηγή), παρέχοντας θεραπευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, βασισμένες στις επιστημονικές γνώσεις εξειδικευμένων φυσικοθεραπευτών και στη βιωματική εμπειρία των ΑμεΑ.

Συμμετέχετε κι εσείς στο Κέντρο ΑμεΑ του Δήμου Ιλίου και στη διαμόρφωση των ως άνω προγραμμάτων, συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο και καταγράφοντας τις ανάγκες σας και τις προτάσεις σας για την λειτουργία του κέντρου!

Η νέα ομάδα θεραπευτών και πολιτών με αναπηρία που συνεισφέρει στην λειτουργία του Κέντρου ΑμεΑ, υπό την αιγίδα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου, θα διαβάσει προσεκτικά κάθε πρόταση και θα προσαρμόσει τις υπηρεσίες στις ανάγκες των συμπολιτών μας με αναπηρία. 

Τα προγράμματα απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά, ιδίως σε ανθρώπους με παραπληγία, τετραπληγία, ημιπληγία ή άλλη παράλυση, σκλήρυνση κατά πλάκας, μυϊκές και άλλες παθήσεις.
 
Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, μπορείτε να απευθύνεστε και στον υπεύθυνο υπάλληλο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου κ. Δημήτρη Αμπατζή, καθημερινά 08.00-13.00.
Τηλ.: 213-2030-036 , e-mail: dabagis@ilion.gra , φαξ: 210-2696-898 

<!–

–>