10/02/2015 Δελτίο Τύπου: Επίσκεψη αντιπροσωπείας γυναικών της Πρεσβείας της Παλαιστίνης στον Δήμο Ιλίου

10/02/2015 Δελτίο Τύπου: Επίσκεψη αντιπροσωπείας γυναικών της Πρεσβείας της Παλαιστίνης στον Δήμο Ιλίου

Το Δημαρχείο Ιλίου επισκέφτηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 αντιπροσωπεία γυναικών από την Πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, με επικεφαλής τη σύζυγο του Πρέσβη Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα Marwan Emile Toubassi, Mirna Toubassi,  η οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο και αντάλλαξαν δώρα στο πλαίσιο των δεσμών φιλίας που ενώνουν την Παλαιστίνη με το Ίλιον.
 
Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τις Κοινωνικές Δομές Κατά της Φτώχειας του Δήμου Ιλίου και σε μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης βοήθησαν στην παρασκευή του καθημερινού συσσιτίου των απόρων.
 
Κατά την επίσκεψη η κυρία Mirna Toubassi, εκ μέρους της αντιπροσωπείας, σημείωσε ότι θα σταθεί αρωγός στο μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελείται στον Δήμο Ιλίου, με την προσφορά τροφίμων και φαρμάκων.
 
Με τη σειρά του, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία των γυναικών για την επίσκεψη και την προσφορά τους, εκφράζοντας τα διαχρονικά αισθήματα φιλίας και αδελφοσύνης που συνδέουν τους δυο λαούς, απόρροια και της αδελφοποίησης της πόλης του Δήμου Ιλίου με την πόλη της Ιεριχούς από το 1999.