10/03/2020 Σε πλήρη ετοιμότητα για την προστασία της δημόσιας υγείας ο Δήμος Ιλίου. «Ψυχραιμία και πρόληψη» το μήνυμα του Δημάρχου Νίκου Ζενέτου

10/03/2020 Σε πλήρη ετοιμότητα για την προστασία της δημόσιας υγείας ο Δήμος Ιλίου. «Ψυχραιμία και πρόληψη» το μήνυμα του Δημάρχου Νίκου Ζενέτου

Την αυξημένη ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την προστασία της δημόσιας υγείας, ζήτησε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, κατά τη διάρκεια της δεύτερης και πιο διευρυμένης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, με στόχο την κοινή δράση και εκπόνηση επιχειρησιακών σχεδιασμών.

Παράλληλα, ο κ. Ζενέτος κατέστησε σαφές ότι η διοίκηση του Δήμου βρίσκεται σε πλήρη επαγρύπνηση, έχει ήδη επεξεργαστεί κάθε πιθανό σενάριο και είναι σε θέση να γνωρίζει τα βήματα που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο. «Ψυχραιμία, πρόληψη και αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής είναι το τρίπτυχο, πάνω στο οποίο βασίζεται η προστασία των πολιτών από την περαιτέρω διασπορά κρουσμάτων. Ως Δήμος προχωράμε με οργάνωση και συντονισμό. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που δοκιμάζει τις αντοχές της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, είμαστε όλοι παρόντες και επαυξάνουμε την ατομική, συλλογική και κοινωνική μας ευθύνη» σημείωσε.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, ο αρχιερατικός επίτροπος ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης Ιλίου, οι διοικητές των αστυνομικών τμημάτων Τάξης και Ασφάλειας, εκπρόσωποι από τα δυο Κέντρα Υγείας Ιλίου, η ιατρός εργασίας και οι δυο ιατροί του Δήμου, υπηρεσιακοί παράγοντες, εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου κ.ά.

Έγγραφα – Δελτία Τύπου