10/06/2019 Μεγάλη ενίσχυση στην Τράπεζα Αίματος του Δήμου Ιλίου από την εθελοντική αιμοδοσία

10/06/2019 Μεγάλη ενίσχυση στην Τράπεζα Αίματος του Δήμου Ιλίου από την εθελοντική αιμοδοσία

Με 217 μονάδες αίματος ενισχύεται η δημοτική Τράπεζα Αίματος του Δήμου Ιλίου, ύστερα από τη διήμερη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, στις 7 & 8 Ιουνίου στο Δημαρχείο «Βασίλειος Κουκουβίνος». Περισσότεροι από 250 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και προσήλθαν, προκειμένου να δώσουν λίγο από το αίμα τους και να σώσουν μια ζωή.
 
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκου Ζενέτος, τονίζοντας:
 
«Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Για μια ακόμα φορά, οι εθελοντές αιμοδότες του Ιλίου έστειλαν το δικό τους μήνυμα, ενισχύοντας, χάρη στην ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους, την Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας. Τους ευχαριστώ θερμά που διέθεσαν λίγο από το χρόνο τους και πολύ από την αγάπη τους, για να προσφέρουν δώρο ζωής σε εκείνους που το έχουν ανάγκη. Διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται.»

<!–

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a