10/09/2018 Μαγευτικό το 7ο Jazz στο Πάρκο που διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου στον Πύργο Βασιλίσσης

10/09/2018 Μαγευτικό το 7ο Jazz στο Πάρκο που διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου στον Πύργο Βασιλίσσης

Μαγικές στιγμές και εξαιρετικές ερμηνείες απόλαυσαν οι χιλιάδες επισκέπτες που παρευρέθηκαν στο 7ο Jazz στο Πάρκο, το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου με ελεύθερη είσοδο, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, στο κτήμα Σερπιέρη, στον υπέροχο κήπο του Πύργου Βασιλίσσης, που γέμισε με ήχους, χρώματα και συναισθήματα.   

Το φεστιβάλ φιλοξένησε κορυφαίους καλλιτέχνες του είδους και υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Τρανταλίδη χάρισε στο κοινό ένα μουσικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος τίμησε τον Ηλία (Λάκη) Ζώη για την συνεισφορά του στην Ελληνική jazz μουσική, ενώ κατά τον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην αγάπη, στο ήθος και στην ποιότητα των καλλιτεχνών και των συντελεστών του φεστιβάλ, τα οποία διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του. Στη συνέχεια, μετά το τέλος της διοργάνωσης, δήλωσε:

«Το jazz στο Πάρκο γιγαντώνεται χρόνο με το χρόνο, φιλοξενώντας διαχρονικά σημαντικούς Έλληνες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και αντιπροσωπευτικότερα φεστιβάλ του είδους στην Ελλάδα και η φετινή διοργάνωση στον μοναδικό χώρο του Πύργου Βασιλίσσης του έδωσε ώθηση και αέρα ανανέωσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Ιωάννη Σερπιέρη, που είχε την ευγενική καλοσύνη να μας παραχωρήσει τον χώρο, καθώς επίσης, τους αφοσιωμένους συντελεστές του φεστιβάλ, τον καλλιτεχνικό Διευθυντή Γιώργο Τρανταλίδη, τις υπηρεσίες του Δήμου μας και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.»