11/06/2019 Μεγάλοι πρωταγωνιστές τα παιδιά στα ΙΛΙΑ «Βασίλης Κουκουβίνος» 2019

11/06/2019 Μεγάλοι πρωταγωνιστές τα παιδιά στα ΙΛΙΑ «Βασίλης Κουκουβίνος» 2019

Σε μια πανδαισία ήχων, χρωμάτων και παράδοσης συμμετείχαν εκατοντάδες κάτοικοι του Ιλίου, με αφορμή τη μεγάλη γιορτή Πολιτισμού & Αθλητισμού ΙΛΙΑ «Βασίλης Κουκουβίνος», που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 7 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, στο Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής.
 
Πολιτιστικά και αθλητικά τμήματα του Δήμου, σχολεία, Κ.Α.Π.Η, εθνικοτοπικοί, πολιτιστικοί και αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα, πλούσιο σε ρυθμό και κίνηση, αναδεικνύοντας έννοιες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία, η συμμετοχή.
 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
 
«Μια ιδιαίτερη πολιτιστική και αθλητική διοργάνωση, μια μεγάλη γιορτή πολιτισμού και αθλητισμού, καταγράφηκε, για μια ακόμα φορά, με δυνατά συναισθήματα στη μνήμη και την καρδιά μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν και συμβάλλουν διαχρονικά, προκειμένου να καταστούν τα ΙΛΙΑ, ένας από τους μεγαλύτερους θεσμούς της πόλης μας. Τους εργαζόμενους στα αθλητικά και πολιτιστικά τμήματα του Δήμου, τους εθνικοτοπικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς Συλλόγους και φορείς, τους δεκάδες εθελοντές που εργάζονται ακούραστα για να απολαμβάνουμε όλοι τα αποτελέσματα των κόπων τους. Κυρίως, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους μεγάλους πρωταγωνιστές, τα παιδιά μας, που μας γεμίζουν με υπερηφάνεια και μας διδάσκουν, τι σημαίνει αγώνας, ανιδιοτέλεια, προσπάθεια, επιτυχία.» 

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a