11/09/2017 Χαιρετισμός Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

11/09/2017 Χαιρετισμός Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Κυρίες και κύριοι εκπαιδευτικοί,
Αγαπητοί γονείς και παιδιά,
 

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και εύχομαι ολόψυχα να είναι ομαλή, εποικοδομητική και να έχετε όλοι υγεία και δύναμη.
 
Καλωσορίζουμε τους νέους μαθητές και γονείς, που σίγουρα η καρδιά τους φτερουγίζει από αγωνία, όμως, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό το ξεκίνημα, όλα θα πάνε καλά.
 
Με το πρώτο κουδούνι, νέοι στόχοι, νέα όνειρα και προσδοκίες, αποτελούν τους συνοδοιπόρους των παιδιών στο συναρπαστικό δρόμο της γνώσης.
 
Εύχομαι να καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να αξιοποιήσετε δημιουργικά τον χρόνο σας στο σχολείο και τις ευκαιρίες που σας επιφυλάσσει και μην ξεχνάτε ότι διανύετε τα πιο ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής σας.
 
Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς μοχθούν για εσάς και δίνουν έναν καθημερινό αγώνα, προκειμένου να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν. Η δική σας πρόοδος θα δικαιώσει τους κόπους τους.
 
Θα ήθελα να απευθύνω τις εγκάρδιες ευχές μου σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, είμαι βέβαιος ότι η άριστη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχιστεί για το καλό των παιδιών μας.
 
Το έργο που επιτελείτε είναι πολυσύνθετο και θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας, αρωγοί και ουσιαστικοί συμπαραστάτες στο πολυσύνθετο έργο σας, για το οποίο θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μας. 
 
Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί, με θέληση και συνεργασία, ενωμένοι σαν μια γροθιά, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να λύσουμε κάθε ζήτημα που μπορεί να προκύψει.
 
Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.

<!–