11/12/2017 Δελτίο Τύπου:Το Ίλιον σε γιορτινούς ρυθμούς

11/12/2017 Δελτίο Τύπου:Το Ίλιον σε γιορτινούς ρυθμούς

Σε γιορτινούς ρυθμούς βρίσκεται πλέον το Ίλιον μετά την εντυπωσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου της πόλης, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, όπου ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, απευθύνοντας μήνυμα αγάπης και ευχές για καλές γιορτές και ευτυχισμένο νέο έτος, μέτρησε αντίστροφα μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη, που σκόρπισε κέφι και χαρά στη μεγάλη συναυλία που ακολούθησε, στην ασφυκτικά γεμάτη κόσμο Κεντρική Πλατεία του Δήμου «Γ. Γεννηματά».
 
Νωρίτερα, τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο με στολίδια που κατασκεύασαν τα ίδια, οι πεζόδρομοι της πόλης φόρεσαν τα γιορτινά τους με μικρά Χριστουγεννιάτικα δένδρα που στόλισαν μικροί και μεγάλοι από τα Σχολεία της πόλης, τους Πολιτιστικούς, Εθνικοτοπικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, καθώς και Φορείς του Ιλίου, ενώ τη μαγική ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν η Φιλαρμονική του Δήμου, ο Άγιος Βασίλης και ο Ρούντολφ το ελαφάκι.
 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
 
«Σήμερα ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο μας, που σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου για την πόλη μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της χαρούμενης ατμόσφαιρας, τα παιδιά των Σχολείων μας, τους Συλλόγους και τους Φορείς, που ομόρφυναν τους πεζόδρομους του Ιλίου, τους εργαζόμενους του Δήμου μας που εργάζονται για να είναι καθαρό και στολισμένο, αλλά και τους επιχειρηματίες, με τις γιορτινές βιτρίνες τους.
Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο το 2018, να έχουμε υγεία και ελπίδα για καλύτερες ημέρες, γιατί σημασία έχει να μπορούμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες.»