11/12/2018 Ο Δήμος Ιλίου φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο της πόλης

11/12/2018 Ο Δήμος Ιλίου φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο της πόλης

Με κάθε λαμπρότητα φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο της πόλης του Ιλίου την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018, όπου ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος μέτρησε αντίστροφα μαζί με τον δημοφιλή καλλιτέχνη STAN, μαθητές από τα Σχολεία της πόλης, που στόλισαν νωρίτερα το Δένδρο και όλους τους παρευρισκόμενους στην ασφυκτικά γεμάτη Κεντρική Πλατεία «Γ. Γεννηματά», σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Την εκδήλωση παρουσίασε η ηθοποιός Τίσσα Βασιλάκη, ενώ την εορταστική ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν η Φιλαρμονική του Δήμου, παιανίζοντας Χριστουγεννιάτικους ύμνους στους πεζόδρομους της πόλης, ο Άγιος Βασίλης και τα δρώμενα που ήταν προγραμματισμένα για εκείνη τη βραδιά.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Σήμερα φωταγωγήσαμε το Δένδρο της πόλης μας και εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2019. Η παρουσία του κόσμου έκανε φωτεινότερη αυτή τη βραδιά και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, τον Εμπορικό Σύλλογο για τη συνεργασία, τους εργαζόμενους του Δήμου  μας, που κάθε χρόνο εργάζονται με ζήλο για να είναι αυτές τις ημέρες το Ίλιον όμορφο και στολισμένο, καθώς και όλους τους επιχειρηματίες που με τις γιορτινές βιτρίνες των καταστημάτων τους δίνουν το δικό τους εορταστικό χρώμα στην πόλη.»