12/01/2015 Επίσκεψη αγάπης Δημάρχου Ιλίου στο Ορφανοτροφείο Αγία Τριάδα

12/01/2015 Επίσκεψη αγάπης Δημάρχου Ιλίου στο Ορφανοτροφείο Αγία Τριάδα

Το Ορφανοτροφείο «Η Αγία Τριάδα» επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος συνοδευόμενος από μέλη της Διοίκησης, την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015, όπου τα παιδιά τους επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με τα πιο γλυκά τους χαμόγελα.
   
Ο Δήμαρχος Ιλίου έδωσε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που είχε ετοιμάσει με ιδιαίτερη φροντίδα η Κοινωνική Υπηρεσία και στη συνέχεια συζήτησε με τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Καλάργυρο για θέματα που αφορούν τη λειτουργία, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ορφανοτροφείο.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Πανοσιολογιότατο, εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελείται στο Ορφανοτροφείο και κυρίως τη συμβολή του π. Διονύσιου Καλάργυρου, ο οποίος επί 50 χρόνια στηρίζει και βοηθάει τα παιδιά να μεγαλώσουν, αλλά και να αποκατασταθούν. Στη συνέχεια τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα είναι πάντοτε αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια και θα συνεχίσει να τη στηρίζει παρέχοντας ιατροκοινωνική φροντίδα, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ό,τι άλλο χρειαστεί.