12/02/2016 Πρόσκληση ενδιαφέροντος για πολιτιστικές εκδηλώσεις δίμηνου Μαρτίου-Απριλίου 2016

12/02/2016 Πρόσκληση ενδιαφέροντος για πολιτιστικές εκδηλώσεις δίμηνου Μαρτίου-Απριλίου 2016

a

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε σε έναν διαγωνισμό μπορείτε να στείλετε ένα e-mail στο τμήμα προμηθειών (promithies@ilion.gr) με τα στοιχεία σας ώστε να σας παρέχει τυχόν διευκρινίσεις σε περίπτωση αλλαγής στοιχείων του διαγωνισμού.

<!–

–>

a

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου στο πλαίσιο του προγραμματισμού των εκδηλώσεων του διμήνου Μαρτίου – Απριλίου 2016 που πραγματοποιούνται στους χώρους που διατίθενται για εκδηλώσεις, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ότι προτίθεται να προβεί στην ανάθεση των εκδηλώσεων διμήνου «Μαρτίου – Απριλίου 2016» συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης 6.800,00€, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., με διαδικασία διαπραγμάτευσης.
Κατόπιν τούτου καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν το ενδιαφέρον τους  στη Διεύθυνση Πολιτισμού Αγ. Φανουρίου 99 2ος όροφος ή στο email politistiko@ilion.gra έως τις 16-2-2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ. κατά την οποία λήγει η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν για  εκδήλωση ομάδας ή ομάδα εκδηλώσεων ή για το σύνολο αυτών.

Την Πέμπτη 18-2-2016 και ώρα 14:00 π.μ. θα κατατεθούν ενώπιον της επιτροπής οι προσφορές και θα διεξαχθεί η διαδικασία αποσφράγισης και διαπραγμάτευσης των προσφορών.
            Ο προγραμματισμός του διμήνου πρέπει να περιλαμβάνει:
 
1.    ΟΜΑΔΑ Α
Τρείς (3) παιδικές παραστάσεις
α.       Δραματοποίηση παραμυθιού με συνοδεία ζωντανής μουσικής, και  εργαστήριο χειροτεχνίας και    ζωγραφικής.
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά 3 – 11 χρονών. Το θέμα της παράστασης θα πρέπει να συνδυάζει το ζωικό βασίλειο με τη μουσική και να απαρτίζεται από έναν ηθοποιό και έναν μουσικό. Από μουσικά όργανα θα προτιμηθεί το λαούτο.
Ο ηθοποιός θα πρέπει να έχει εμπειρία από συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις.

Θα προτιμηθούν άτομα που έχουν αποφοιτήσει από τη Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών και μουσικός με Πανεπιστημιακές Σπουδές.

Ο μουσικός θα πρέπει να έχει κάνει ανώτερες μουσικές σπουδές, να διδάσκει μουσική ή κάποιο μουσικό όργανο και να έχει εμπειρία από συμμετοχή σε μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις (βασικές γνώσεις υποκριτικής και θεατρικού αυτοσχεδιασμού). 

Το εργαστήρι χειροτεχνίας και ζωγραφικής θα πρέπει να είναι διάρκειας τουλάχιστον μίας (1) ώρας και να εμπεριέχει τα απαραίτητα εκπαιδευτικά υλικά για την υλοποίηση των δράσεων.                                                                                                                                         

(Κόστος έως 500,00 με ΦΠΑ)

                               

β.         Παιδική αφηγηματική παράσταση με ζωντανή μουσική. Η παράσταση θα αφορά στις έννοιες τύχη – μοίρα – πεπρωμένο των ανθρώπων, με σκοπό τα παιδιά μέσα από τη παράσταση να σχηματίσουν άποψη για τις έννοιες αυτές. Η παράσταση θα είναι διάρκειας 60’λεπτών και θα πρέπει να αποτελείται από επτά (7) άτομα εκ των οποίων ένας (1) μουσικός. Θα προτιμηθούν άτομα που έχουν αποφοιτήσει από τη Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών και μουσικός με Πανεπιστημιακές Σπουδές.

(Κόστος έως 1.400,00€ με ΦΠΑ)
 

γ.         Διαδραστική παράσταση με ζωντανή μουσική και εργαστήριο χειροτεχνίας.  Η παράσταση θα καταπιάνεται με το δίπτυχο γη-ουρανός, θα απευθύνεται σε παιδιά 3-11 χρονών , θα είναι διάρκειας 60΄λεπτών και θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική. Θα προτιμηθεί ως μουσικό όργανο το λαούτο. Θα αποτελείται από δύο άτομα,  έναν (1) ηθοποιό και έναν (1) μουσικό. Ο μουσικός θα πρέπει να έχει κάνει ανώτερες μουσικές σπουδές, να διδάσκει μουσική ή κάποιο μουσικό όργανο και να έχει εμπειρία από συμμετοχή σε μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις (βασικές γνώσεις υποκριτικής και θεατρικού αυτοσχεδιασμού). 

Το εργαστήρι χειροτεχνίας και ζωγραφικής θα πρέπει να είναι διάρκειας τουλάχιστον μισής (½) ώρας και να εμπεριέχει τα απαραίτητα εκπαιδευτικά υλικά για την υλοποίηση των δράσεων.

            (Κόστος έως 500,00€ με ΦΠΑ)
        Δαπάνη ΟΜΑΔΑΣ Α'(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) 2.400,00€
 
2.    ΟΜΑΔΑ Β
Αποκριάτικο παιδικό πάρτυ. Το πάρτυ θα διεξαχθεί σε κλειστό χώρο περίπου 600 τ.μ. Θα συμμετέχουν συνολικά πέντε (5) καλλιτέχνες ως εμψυχωτές, ανιματέρ/κλόουν και ήρωες της Disneyland με ποικιλία δρώμενων, ώστε να εξασφαλίζεται η ψυχαγωγία των παιδιών. Οπωσδήποτε θα προσφέρεται face painting και κατασκευές μπαλονιών. Ο βασικός συντονιστής της εκδήλωσης θα πρέπει να έχει γνώση και εμπειρία στη παιδική διασκέδαση από συμμετοχές σε διάφορες εκδηλώσεις, συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες , να έχει λάβει μέρος σε διάφορα δρώμενα όπως σχολικές γιορτές, εκδηλώσεις σε κατασκηνώσεις, καρναβάλια, συλλόγους κλπ. Θα προτιμηθεί πρόταση όπου ο βασικός συντονιστής θα είναι εγγεγραμμένο μέλος κάποιου αναγνωρισμένου σωματείου.
Ο προσφέρων την εκδήλωση θα πρέπει να παρέχει και πλήρη ηχητική κάλυψη που θα περιλαμβάνει:
–     Τέσσερα (4) ηχεία 1000Watt έκαστο
–     Μία (1) μικροφωνική κονσόλα με οκτώ (8) κανάλια
–     Ένα (1) ασύρματο μικρόφωνο
–     Ένα (1) MB3 CD PLAYER
–     Τέσσερα (4) φωτιστικά πάρτυ
(Κόστος έως 1.900,00€ με ΦΠΑ 23%)
                                                     Δαπάνη ΟΜΑΔΑΣ Β’ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) 1.900,00€
 
3.    ΟΜΑΔΑ Γ’
Αποκριάτικη μουσική συναυλία. Μουσική συναυλία με τέσσερα (4) συνολικά άτομα. Μία (1)   αντρική φωνή και μια γυναικεία , κρουστά, πλήκτρα, σαξόφωνο. Θα πρέπει να ακουστούν τραγούδια σε αποκριάτικους διεθνής ρυθμούς (flamenco,new flamenco, salsa fusion, fusion, blues, jazz), σε  ισπανικούς, γαλλικούς, ιταλικούς και ελληνικούς στίχους. Ο κύριος τραγουδιστής της συναυλίας θα πρέπει να έχει εμπειρία από εμφανίσεις σε άλλες παρόμοιες συναυλίες σε Καρναβάλια, Θέατρα κλπ. Θα προτιμηθούν σχήματα όπου οι τραγουδιστές έχουν μια τουλάχιστον δική τους δισκογραφική δουλειά και έχουν εμφανίσεις στα ΜΜΕ.
Ο προσφέρων την εκδήλωση θα πρέπει να παρέχει και πλήρη ηχητική – φωτιστική κάλυψη
που θα περιλαμβάνει:
–      Τέσσερα (4) ηχεία 1000Watt έκαστο
–          Μία (1) μικροφωνική κονσόλα με 12 κανάλια
–          Πέντε (5) μόνιτορ
–          Πέντε (5) μικρόφωνα
–          Τέσσερα (4) φωτιστικά χώρου
–          Καλώδια συνδέσεων
–          Μικροφωνικούς γερανούς
–          D.I. (τα απαραίτητα)
(Κόστος έως 2.500,00€)
                             Δαπάνη ΟΜΑΔΑΣ Γ’ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) 2.500,00€
 
Κάθε ενδιαφερόμενος είναι απαραίτητο να καταθέσει σε κλειστό φάκελο τα κάτωθι:
·         Την/τις προτάση/σεις του για τις εκδηλώσεις διμήνου που θα περιλαμβάνει το περιεχόμενο, τη διάρκεια και  το κόστος (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) , για κάθε εκδήλωση ομάδας, η ομάδα εκδηλώσεων ή το σύνολο αυτών.
·         Βιογραφικά σημειώματα που να αναδεικνύουν την εμπειρία τους
Πληροφορίες για τον τρόπο σύνταξης των προσφορών καθώς και αντίγραφα των τεχνικών προδιαγραφών παρέχονται κατά τις εργάσιμες ώρες από τα γραφεία της Διεύθυνσης Πολιτισμού Αγ. Φανουρίου 99, 2ος όροφος. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2102637395 – 2102693280 υπεύθυνη κ. Καλλιόπη Διαμάντη email politistiko@ilion.gr. 

<!–