12/06/2012 Ψήφισμα σχετικά με την ανάρμοστη επίθεση του υποψήφιου Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη

12/06/2012 Ψήφισμα σχετικά με την ανάρμοστη επίθεση του υποψήφιου Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου στη συνεδρίασή του, την Πέμπτη 07.06.2012, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα, σχετικά με την ανάρμοστη επίθεση του υποψήφιου Βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Κασιδιάρη Ηλία, εναντίον των υποψήφιων Βουλευτών του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη και του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου, με αφορμή το πρωτοφανές επεισόδιο που διαδραματίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, σήμερα στις 07.06.2012, με πρωταγωνιστή γνωστό υπόδικο, υποψήφιο Βουλευτή της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής, εναντίον της υποψήφιας Βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη και της υποψήφιας Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου, δηλώνει ότι είναι εναντίον κάθε μορφής βίας, εκφράζει την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ και την ΟΡΓΗ του, και καλεί τον λαό σε επαγρύπνηση. Τέτοια ναζιστικά μορφώματα μπορεί να τα αντιμετωπίσει ένα καλά οργανωμένο και βαθύτατα πολιτικοποιημένο εργατικό – λαϊκό κίνημα.
Καταγγέλλει, όχι μόνο την τραμπούκικη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και όσους δια των πολιτικών που εφαρμόζουν, δημιουργούν εκείνες τις οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις, διαμορφώνοντας έτσι τις συνθήκες που αργά ή γρήγορα θα στραφούν εναντίον του λαού, όπως η ιστορία διδάσκει.
Ωστόσο, ο λαός πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι έχει το όπλο της ψήφου και μπορεί να οδηγήσει στο εκλογικό περιθώριο την Χρυσή Αυγή.
Είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε.
Ο Ναζισμός δε θα περάσει.
 
 

 

   

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Κουκουβίνος Δημήτριος

<!–