12/06/2015 «Ίλια 2015» Ένας πολυετής θεσμός του Δήμου Ιλίου

12/06/2015 «Ίλια 2015» Ένας πολυετής θεσμός του Δήμου Ιλίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο Πολιτιστικό Αντάμωμα «Ίλια 2015», που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής και διήρκησε από την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 έως την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015.
 
Για άλλη μια χρονιά, στον πολυετή αυτό θεσμό, οι καλλιτεχνικές δυνάμεις της πόλης, τα Σχολεία, οι Τοπικοί Εθνικοτοπικοί, Πολιτιστικοί, Αθλητικοί Σύλλογοι και Φορείς του Δήμου, οι χορευτικές ομάδες των Κ.Α.Π.Η. και το Κέντρο Γυναικών Ιλίου, έδωσαν ένα ισχυρό «παρών» και χάρισαν απλόχερα στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους που κατέκλισαν το Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής και μετέτρεψαν τα «Ίλια 2015»  σε μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά την έναρξη της διοργάνωσης δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Ακόμη μια φορά θα επαναλάβω ότι στο Ίλιον έχουμε καταφέρει να κάνουμε τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό τρόπο ζωής. Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για αυτό και η προσπάθειά μας συνεχίζεται. Η συμμετοχή όλων στα προγράμματα του Δήμου Ιλίου, στους Συλλόγους και στα Σωματεία της πόλης, έχουν σηκώσει ψηλά τον πήχη, αποδεικνύοντας ότι ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός είναι ένα ισχυρό όχημα για να γίνουμε δυνατότεροι και να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη καθημερινότητα.»