12/09/2019 Συνεχίζονται οι δωρεάν νομικές συμβουλές και πληροφόρηση σε συνταξιούχους εργαζόμενους και ανέργους, από Δήμο Ιλίου και ΓΣΕΕ

12/09/2019 Συνεχίζονται οι δωρεάν νομικές συμβουλές και πληροφόρηση σε συνταξιούχους εργαζόμενους και ανέργους, από Δήμο Ιλίου και ΓΣΕΕ

Συνεχίζεται η λειτουργία της υποστηρικτικής δομής πληροφόρησης και συμβουλευτικής συνταξιούχων, ατόμων πλησίον της σύνταξης, εργαζόμενων και ανέργων του Δήμου Ιλίου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.
 
Η υποστηρικτική δομή ξεκινά τις συναντήσεις από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, όπου Νομικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι Απασχόλησης θα βρίσκονται κάθε 1η και 3η Δευτέρα κάθε μήνα, από 16:00 έως 20:00, στο Δημαρχείο Ιλίου, στον 4ο όροφο, προκειμένου να παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες εξειδικευμένης πληροφόρησης και επαγγελματικής συμβουλευτικής σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με το Κέντρο Κοινότητας και συγκριμένα με την κυρία Χριστιάννα Τσουλούφη στο τηλέφωνο 2132030007, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 έως 14:00.
 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
 
«Η υποστηρικτική αυτή δομή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο πρωτοβουλιών που έχουμε αναλάβει με στόχο την πληροφόρηση και την ανακάλυψη νέων προοπτικών στο χώρο εργασίας και λειτουργεί συμπληρωματικά με το Γραφείο Πληροφόρησης & Υποστήριξης Ανέργων του Δήμου μας, που λειτουργεί από το 1997.
Όσοι, λοιπόν, αναζητούν έγκυρες απαντήσεις σχετικά με τα εργασιακά και συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα μπορούν να απευθύνονται στη δομή μας και να λάβουν δωρεάν εξειδικευμένες πληροφορίες.»