12/10/2012 Μαθήματα ανθρωπιάς στο Δήμου Ιλίου

12/10/2012 Μαθήματα ανθρωπιάς στο Δήμου Ιλίου

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, από τις 9π.μ. μέχρι και τις 5μ.μ., στο ραντεβού που δόθηκε στο Δημαρχείου Ιλίου για την στήριξη των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου που εδώ και μήνες ενισχύει οικογένειες και συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Πλήθος φορέων της πόλης, επιχειρήσεων, εταιρειών, εθνικοτοπικών και πολιτιστικών συλλόγων, σχολείων, ΚΑΠΗ, συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και το Κέντρο Γυναικών, το 2o Σύστημα Προσκόπων Ιλίου και πλήθος ιδιωτών, προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης, παιχνίδια, βιβλία και σχολικά είδη, δείχνοντας ότι το Ίλιον διαθέτει πρόσωπο της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου, παρών από την έναρξη του ραντεβού μέχρι αργά το απόγευμα, δήλωσε:
«Τελικά, το Ίλιον έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και απέδειξε ότι είμαστε όλοι μαζί, εδώ, δίπλα σε κάθε συνάνθρωπο που βιώνει το άσχημο πρόσωπο της κρίσης. Η αποτελεσματικότητα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, έδωσε για άλλη μια φορά μαθήματα πολιτισμού και έδειξε το υψηλό κοινωνικό και πνευματικό φρόνημα των κατοίκων αυτής της πόλης. Ο κοινωνικός αυτός θεσμός, όμως, δίνει καθημερινά εξετάσεις και η προσπάθεια συνεχίζεται, έτσι ώστε να μην είναι κανένας μόνος του στην κρίση, έμπρακτα. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους ανταποκρίθηκαν».
 
Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε οποτεδήποτε, ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο και κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να απευθύνεται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Ιλίου, στην οδό Νέστορος 101, τηλέφωνο επικοινωνίας 213 20 30 015-019.