15/05/2017 Ποδηλατικός Γύρος Ιλίου 2017

15/05/2017 Ποδηλατικός Γύρος Ιλίου 2017

«Βόλτα στην πόλη με ποδήλατο» έκαναν 350 ποδηλάτες, όλων των ηλικιών, συμμετέχοντας στον Ποδηλατικό Γύρο Ιλίου, που διοργάνωσε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Ιλίου, την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο «Οδυσσέας» και με τη συμμετοχή της Ομάδας «Ποδηλατιστές Ιλίου».
 
Μετά τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του καταστήματος «Ποδηλατοδρόμιο», δόθηκε η εκκίνηση για την πρώτη διαδρομή των 5,5 χιλιομέτρων και αμέσως μετά για τη δεύτερη διαδρομή των 3 χιλιομέτρων, την οποία διένυσαν, κυρίως, παιδιά μικρότερης ηλικίας. Οι ποδηλάτες, διασχίζοντας τους δρόμους και τους ποδηλατόδρομους της πόλης, έφτασαν στο τέλος της διαδρομής με χαμόγελο και ικανοποίηση.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος μετά το τέλος του Ποδηλατικού Γύρου Ιλίου δήλωσε:
 
«Για άλλη μια φορά μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν η συμμετοχή και το ποδήλατο. Σήμερα στείλαμε το μήνυμα ότι, αυτός ο εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης στην πόλη, είναι φιλικός προς το περιβάλλον και έχει πολλαπλά οφέλη για τον άνθρωπο. Συνδυάζει την άθληση με την ψυχαγωγία και την κοινωνικότητα, προστατεύοντας, παράλληλα, το περιβάλλον.»

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a