15/06/2015 Μάθημα ζωής στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ιλίου

15/06/2015 Μάθημα ζωής στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ιλίου

Για άλλη μια φορά η δύναμη της αλληλεγγύης οδήγησε διακόσιους ενενήντα (290) εθελοντές αιμοδότες στη διήμερη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ιλίου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο την Παρασκευή 12.06.2015 και το Σάββατο 13.06.2015, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».
 
Οι μονάδες αίματος με τις οποίες ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος του Δήμου, θα δώσουν κυριολεκτικά ανάσα ζωής σε όσους συνανθρώπους μας βρεθούν σε ανάγκη.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου δήλωσε χαρακτηριστικά:
 
«Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές αιμοδότες που κάθε φορά στηρίζουν την Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας και μέσω αυτής πολλούς συνανθρώπους μας. Σε κάθε αιμοδοσία που πραγματοποιούμε οι ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας δίνουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους προς όφελος όσων έχουν ανάγκη. Η συμμετοχή και η ανταπόκρισή τους αποτελεί πραγματικά ένα μάθημα ζωής και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ανθρωπιάς. Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι ο αυξανόμενος αριθμός των νέων αιμοδοτών που σε κάθε αιμοδοσία εγγράφονται στο μητρώο της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Ιλίου, γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσουμε. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.»