15/06/2016 Δυναμική η κινητοποίηση του Δήμου Ιλίου και πολιτών για το Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

15/06/2016 Δυναμική η κινητοποίηση του Δήμου Ιλίου και πολιτών για το Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

Με μια δυναμική κινητοποίηση ο Δήμος Ιλίου εξέπεμψε SOS για το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» αποφασισμένος να διεκδικήσει μια οριστική και βιώσιμη λύση για τη σωτηρία του την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016.
 
Πολίτες κάθε ηλικίας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σύλλογοι και φορείς της πόλης, έδωσαν ένα ηχηρό «παρών» στην κινητοποίηση με πανό και πλακάτ, φωνάζοντας συνθήματα για τον πνεύμονα πρασίνου που έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά το σύντομο χαιρετισμό του κατήγγειλε το καθεστώς ανομίας και την ακαταστασία που επικρατεί στο Πάρκο, κατηγόρησε την Κεντρική Διοίκηση για την πρωτοφανή αδιαφορία που έχει επιδείξει, μη καταβάλλοντας ούτε ένα ευρώ στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας εδώ και δύο χρόνια, που του αποδόθηκε η διαχείρισή του, ενώ παράλληλα ζήτησε να αναληφθούν οι πρωτοβουλίες που απαιτούνται από το αρμόδιο Υπουργείο για τη σωτηρία του Πάρκου.  
 
Καταθέτοντας για μία ακόμη φορά τις θέσεις του Δήμου Ιλίου για το Πάρκο, σημείωσε χαρακτηριστικά:
 
«Εμείς ξέρουμε τι χρειάζεται το Πάρκο για να γίνει επισκέψιμο και να το απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες. Χρειάζεται φροντίδα, αγάπη, καθαριότητα και τα χρήματα που απαιτούνται για τις λειτουργικές του δαπάνες.

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a