15/12/2014 Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ιλίου για το 2015

15/12/2014 Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ιλίου για το 2015

Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ιλίου για το 2015 με την υπ’ αριθμ.76627/51067 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Η παραπάνω έγκριση, πριν ακόμη τελειώσει το 2014, καθιστά τον Δήμο Ιλίου έναν από τους πρώτους πανελλαδικά Δήμους με επικυρωμένο τον προϋπολογισμό του 2015. Το γεγονός αυτό απορρέει από τη χρηστή και νοικοκυρεμένη Διοίκηση του Δήμου Ιλίου, η οποία παρά την τραγική μείωση των πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνέταξε έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, διατηρώντας υψηλά ταμειακά διαθέσιμα και παράλληλα, χαμηλά ανταποδοτικά τέλη, αυξάνοντας τις δαπάνες για την ενίσχυση της Κοινωνικής Πολιτικής προς όφελος των πολιτών.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, φανερά ικανοποιημένος δήλωσε:
«Η έγκριση αυτή επιβραβεύει την αντίληψη που έχουμε για τη Διοίκηση και τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, την οποία φαίνεται ότι ενστερνίζονται και οι εργαζόμενοι του Δήμου μας. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να τους ευχαριστήσω από καρδιάς για την ευσυνειδησία τους, την άριστη συνεργασία και την αφοσίωση στο έργο τους, γιατί σε αυτούς οφείλεται η άρτια λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου, οι οποίες ενεργούν με ταχύτητα, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και προθεσμίες, παρέχοντας στους πολίτες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.» 

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a