16/09/2016 Ανακοίνωση για τις Εγγραφές στους Παιδικούς κ Βρεφ/κους σταθμούς μέσω πρόσθετων αξιών τοποθέτησης (voucher)

16/09/2016 Ανακοίνωση για τις Εγγραφές στους Παιδικούς κ Βρεφ/κους σταθμούς μέσω πρόσθετων αξιών τοποθέτησης (voucher)

Αγαπητοί γονείς ,
Στην προσπάθειά μας για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σάς πληροφορούμε  τα εξής:

Δεδομένου ότι συνεχίζεται η διάθεση επιπλέον αξιών τοποθέτησης (voucher) από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. δεν είναι δυνατόν να εκδοθούν τα τελικά αποτελέσματα εγγραφής και τοποθέτησης στους Σταθμούς νηπίων, που δεν εντάσσονται στο ΕΣΠΑ  (λίστες μοριοδότησης του Δήμου).
 
Για το λόγο αυτό, τα οριστικά αποτελέσματα και η τοποθέτηση των νηπίων αυτών  στους  Βρεφονηπιακούς Σταθμούς θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της διάθεσης voucher (τέλος Σεπτεμβρίου).
 
Ωστόσο, σας διαβεβαιώνουμε ότι η φιλοξενία των νηπίων που  αναφέρονται στις λίστες μοριοδότησης του Δήμου θα περιλαμβάνει τους μοριοδοτηθέντες μέχρι και 65 μόρια, με ανάλογη κατανομή στους Σταθμούς που θα υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας.
 
Όσον αφορά στην εγγραφή των βρεφών, μετά την  έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, θα εξυπηρετηθούν  όσα έχουν στις λίστες μοριοδότησης ομοίως έως και 65 μόρια, με την βασική προϋπόθεση της εγκατάστασης του αναλογούντος προσωπικού, διαδικασία η οποία είναι σε εξέλιξη.
 
Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για την εξυπηρέτηση σας, παρά τις αντίξοες συνθήκες και ευελπιστούμε στην κατανόησή σας, γνωρίζοντάς σας, ότι για κάθε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στον αντίστοιχο Σταθμό της περιοχής σας.
 
Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ ΑΕ. 

<!–