16/12/2015 Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου από τον ΣΚΑΪ

16/12/2015 Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου από τον ΣΚΑΪ

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων για τους ωφελούμενους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιλίου παραδόθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στο πλαίσιο της δράσης που διοργανώνει «Όλοι Μαζί Μπορούμε», τα οποία συγκεντρώθηκαν σε θεατρικές παραστάσεις στο θέατρο «Αθηνά» και στο θέατρο «Λαμπέτη», όπου οι θεατές αντί εισιτηρίου προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας.
 
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος δήλωσε σχετικά:
 
«Φαίνεται ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη περισσεύει στην κοινωνία μας και ο κόσμος το αποδεικνύει αυτό καθημερινά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον ΣΚΑΪ και να τον συγχαρώ για όλες τις δράσεις ευαισθητοποίησης που οργανώνει, τους ηθοποιούς, αλλά και όλους όσους συνέβαλλαν και συνεχίζουν να συμβάλλουν στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που πλήττονται και αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης. Τέτοιες πρωτοβουλίες, είναι αναγκαίες προκειμένου να ισχυροποιηθεί το πνεύμα της προσφοράς τόσο των πολιτών, όσο και των επιχειρήσεων.»

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a