18/10/2017 Ημερίδα για θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία πραγματοποίησε ο Δήμος Ιλίου

18/10/2017 Ημερίδα για θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία πραγματοποίησε ο Δήμος Ιλίου

Ημερίδα ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για την προαγωγή θεμάτων Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία πραγματοποίησε ο Δήμος Ιλίου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017, στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Εκστρατείας «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας».
 
Την ημερίδα παρακολούθησαν τμηματικά οι εργαζόμενοι του Δήμου Ιλίου, με σκοπό να διασφαλιστεί η ομαλή και η απρόσκοπτη λειτουργία των Υπηρεσιών του. 
 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος

«Η ενημέρωση είναι ένας σημαντικός παράγοντας στον τομέα της πρόληψης. Η γνώση των κινδύνων στην εργασία, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την προστασία της υγείας και της ζωής των εργαζομένων. Η άγνοια κινδύνου μπορεί να αποδειχθεί μοιραία. Για άλλη μια φορά, η πρόληψη αποδεικνύεται ο καλύτερος σύμμαχος και κατά τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων μας.»

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a