19/04/2013 Σαράντα τέσσερα κυτία πρώτων βοηθειών παραδόθηκαν στον Δήμο Ιλίου από το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ

19/04/2013 Σαράντα τέσσερα κυτία πρώτων βοηθειών παραδόθηκαν στον Δήμο Ιλίου από το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ

Σαράντα τέσσερα (44) κυτία πρώτων βοηθειών με υγειονομικό υλικό και βασικά φάρμακα, μη συνταγογραφούμενα, παραδόθηκαν στον Δήμο Ιλίου από το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, στην ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου, με σκοπό τη φαρμακευτική υποστήριξη των σχολείων του Δήμου, για τη διασφάλιση της υγείας και προστασίας των παιδιών.
Εκπρόσωποι του ΥΓΕΙΑ, συνοδεία ασθενοφόρου του νοσοκομείου, παρέδωσαν στο Δήμαρχο Ιλίου κ. Νίκο Ζενέτο, τα κυτία πρώτων βοηθειών, ο οποίος αφού ευχαρίστησε το νοσοκομείο για την ευγενική του προσφορά, αναφέρθηκε στις ισχυρές κοινωνικές δομές του Δήμου και τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλει στον τομέα της υγείας, τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και σε επίπεδο αντιμετώπισης. Σημειώνοντας την ανταπόκριση των επιχειρήσεων στα μηνύματα αλληλεγγύης και προσφοράς, ο Δήμαρχος Ιλίου δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ελπίζουμε να βρει μιμητές, διότι τα έμπρακτα μηνύματα είναι τα πιο ηχηρά και είναι εκείνα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη οι πολίτες, ειδικά σήμερα, μέσα στο κλίμα παρατεταμένης αστάθειας και ανασφάλειας που βιώνουμε. Οι επιχειρήσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο στο οποίο δραστηριοποιούνται, έχοντας μια αμφίδρομη σχέση με αυτό, καθώς επηρεάζουν και επηρεάζονται από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης τους. Το γεγονός αυτό καθιστά την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη έναν σημαντικό θεσμό που πιστεύουμε πως πρέπει να δώσει το δικό του στίγμα στην Ελληνική κοινωνία.»
Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου κ. Νίκου Ζενέτου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, καθώς και Διευθυντών, εκπροσώπων και εκπαιδευτικών των σχολείων του Δήμου.

Τελευταία Νέα

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών a